Augustikuisest käibest moodustas keriste ja keristelisade müük 269 100 eurot ning saunaehituse müük 72 100 eurot. Mullusest tulemusest tuli 126 200 eurot keristest ja keriste lisadest ning 42 000 eurot saunaehituse müügist.

„Augustis tarnisime kokku 16 erinevasse riiki. Eksport moodustas taaskord üle poole Saunumi käibest“ võttis kuu kokku Saunum Group AS juhatuse liige Henri Lindal. „Suvekuud on saunaäris üldiselt vaiksem aeg, samas oleme kõikidel suvekuudel suutnud varasemast aastast oluliselt parema müügitulemuse saavutada, mis teeb mõistagi head meelt. Samas jääb natuke kripeldama asjaolu, et meie uue kerise eelmüük veel augustis sisuliselt alata ei saanud. Saame esimese suurema partii keriseid kätte septembri alguses, mistõttu augustisse planeeritud uute keriste müük lükkub kuu võrra edasi“ ütles Lindal.

„On näha, et Euroopa turgudel on saunasektoris taastumine jätkuvalt visa. Seevastu Põhja-Ameerika, Aasia ja Austraalia turgudel näeme lähitulevikus märkimisväärset kasvupotentsiaali. Septembris on plaanis sertifitseerida USA ja Kanada turgudele Saunumi 12kw ja 15kw kerised, mis on täna Saunumi Põhja-Ameerika portfooliost puudu. Testid on läinud igal juhul edukalt“ lisas Lindal.

31.augustil, käesoleval aastal, lõppeb Saunumi ning EASi ja Kredexi Ühendasutuse projekt, mille raames pidi valmima Saunum Spa Session keris. Keris on valmis ning alates 8.septembrist ka ametlikult klientidele saadaval.

Alates 2023. aasta algusest on Saunumi aktsia langenud 38% ning maksab 6,58 eurot.