Kes te olete?

Cerebrum Hub on veebipõhine õppeplatvorm, mille eesmärk on hõlbustada täiskasvanute IT-sektorisse üleminekut vaid 6 kuu jooksul. Pakume omanäolist, praktilist ja tulemustele suunatud ümberõppimisprogrammi. Isegi need, kellel pole eelnevat tehnilist kogemust, saavad meie õppekava kaudu tarkvara testimise oskus saada ja kindlustada võib-olla oma esimene roll IT-tööstuses.

Mida teete?

Cerebrum Hub on tulemusele keskendunud õppemudeli ja tehnoloogia teerajaja, kohandades veebipõhist haridust nii, et see oleks tõhus, taskukohane ja vastaks töötavate täiskasvanute vajadustele. Alustasime teekonda selle uuenduse poole meie tarkvara testimise veebikooliga, mis on loodud selleks, et anda õppijatele IT-sektorisse jõudmiseks vajalikud oskused ja praktilised kogemused. Meie õppekava on koostatud töötavate täiskasvanute jaoks, võimaldades paindlikkust kuni 10 õppetunniga nädalas neile sobivatel aegadel. Tagame, et nad omandavad täpselt need oskused, mida IT-valdkonna tööandjad otsivad. See on ajendatud tipptehnoloogia ja kirglike mentorite sünergiast, kellel on üle 15 aasta kogemusi tööstuses.

Miks te seda teete?

Järgmistel aastakümnetel teeb meie maailmas revolutsiooni automatiseerimine ja digitehnoloogia. Tarkvara, robotid ja tehisintellekt määratlevad uuesti töömaastiku, muudavad meie majandused efektiivsemaks. See ümberkujundamine toob aga ka väljakutseid erinevatel tasanditel.

Traditsioonilised õppimisviisid, nagu kolledžis käimine või veebiprogrammide kasutamine, ei vasta pärismaailmas ehitustöölise, tõlgi või müügijuhi vajadustele. Need valikud on kas ajamahukad (2-3 aastat ülikoolis) või ei paku tulemusi (lõpetamise määr võib olla alla 1%).

Selle vajaduse rahuldamiseks tahame teha ümberõppeprogramme, mis on odavad, tõhusad ja hõlpsasti kasutatavad. Cerebrum Hubi eesmärk on tagada, et iga täiskasvanu jääks tööle pidevalt muutuval tööturul ja me muudaks uue ameti omandamise nauditavaks.

Kes on teie klient?

Cerebrum Hub on suunatud 20–45-aastastele täiskasvanutele, kes töötavad vähem keerukatel töökohtadel ja otsivad täisväärtuslikumat, tulevikukindlamat ametit, millel on suurem sissetulekupotentsiaal ja paindlikkus.

Millised on eesmärgid lähitulevikus?

Hetkel õpib meie platvormil 160 inimest ja meil on üle 60 lõpetaja. Paljud neist töötavad praegu sellistes ettevõtetes nagu Kühne Nagel, CGI, Playtech ja nii edasi.

Usume, et leidsime viisi, kuidas muuta veebipõhine ümberõppimine õppijatele toimivaks, tõhusaks ja nauditavaks.

Järgmise sammuna soovib Cerebrum Hub saada strateegilise frantsiisimudeli kaudu juhtivaks ülemaailmseks veebipõhise õppe mudelite ja tehnoloogia pakkujaks. Püüame teha koostööd tulevikku suunatud koolituskeskuste ja eraülikoolidega kogu maailmas, varustades neid tipptasemel veebipõhise õppe metoodika ja tehnoloogiaga. Selle partnerluse eesmärk on hõlbustada konkurentsivõimeliste ümberõppeprogrammide kiiret käivitamist, mis on kohandatud kohaliku tööturu dünaamiliste vajadustega. Selle lähenemisviisi pioneerina püüame ületada ülemaailmset oskuste puudujääki, tagades, et kõik saavad arenevas digitaalmajanduses enesekindlalt ja tõhusalt liikuda.