Finantsasutused saavad uuendusliku korrespondentteenusega suunata Swifti makseteated otse Wise Platformile – Wise’i pankade ja suurettevõtete taristulahendusele. Teenus võimaldab finantsasutuste klientidel kasu saada Wise’i kiirusest ja mugavusest ning Swifti laiast haardest, ilma et ettevõtted peaksid enda süsteemides suuri muudatusi tegema.

Wise Platform kasutab teenuse osutamiseks Swifti täiustatud võimalusi, sealhulgas pilve- ja API-ühenduvust ning maksete eelvalideerimist. Pangad saavad jätkuvalt kasutada kõiki Swift GPI funktsioone, sealhulgas maksete jälgimist, mille nähtavuse mõlemas võrgus tagab Wise Platform.

Suurema koostöö algus

Finantsmaailma pidevad uuendused, kuid ka suur killustatus loovad järjest rohkem võimalusi raha liigutamiseks, käies käsikäes tarbija nõudlusega laiemale valikule. Seda olulisemad on uued koostöövormid, mis pakuvad rohkemaid võimalusi, säilitades turvalist ja usaldusväärset ühenduvust. See on otseselt kooskõlas nii G20 kui ka ÜRO säästva arengu eesmärkidega piiriüleste tehingute kiiruse, läbipaistvuse, hinna ja ligipääsu kohta. Lahendus on Wise’i ja Swifti suurema koostöö algus.

Wise Platformi tegevdirektor Steve Naudé sõnas: „Me teame, et pangad seisavad vastamisi mitmete väljakutsetega, soovides rahvusvahelisi makseid täiustada. Üheks neist on kindlasti uute tehnoloogiate mitteühilduvus vanade taristutega. Meie võimaldame pankadel end lihtsal viisil uuendada, kasutades olemasolevaid maksesüsteemide ülesehitusi ning optimeerides väljamakseid Wise’i ülemaailmse võrgustiku abil. Meie võrgustik koos Swifti laia haarde ja jälgitavusega muudab rahvusvahelised maksed pankade jaoks mugavamaks, kiiremaks ja odavamaks, nõudmata suurt tehnoloogilist arendustööd.“

Kiiremad rahvusvahelised maksed

Täna on 57% Wise’i piiriülestest maksetest tänu ettevõtte globaalsele maksevõrgustikule välkmaksed, jõudes saajani vähem kui 20 sekundiga, seejuures 90% jõuavad sihtkontole vähem kui tunniga. Wise Platformi korrespondentteenuse kasutamiseks peavad finantsasutused tegema vaid ühe lihtsa seadistusmuudatuse, et seejärel kohe oma klientidele kiiremaid, odavamaid ja mugavamaid rahvusvahelisi makseid pakkuda.

Swifti strateegiajuht Thierry Chilosi kommenteeris: „Swift on ehitanud usaldusväärse taristu, mis ühendab maailma ja millele tuginetakse iga päev. Meie koostöö Wise’iga näitab, et Swift saab olla sammas, mille najalt uuendada tervet sektorit, täiustada piiriüleseid makseid ja pakkuda klientidele rohkem valikuvõimalusi. See koostöö on ülioluline, et saavutada üheskoos G20 piiriüleste maksete eesmärgid ning võimaldada sujuvat ja turvalist raha liikumist meie tänases killustatud maailmas.“

Swift toimib eri piirkondades, võrkudes ja tehnoloogiates ja ühendab turvaliselt enam kui 11 500 asutust üle 200 riigis ja territooriumil.