Kiirelt kasvav Yolo Group

Neile, kes soovivad miljonäride maailma kiigata ja ise sellest osa saada, hakkab kõigepealt muidugi silma ettevõtte hedonistlik kreedo Yolo ehk you only live once. Tõepoolest, elame ju ainult ühe korra – aga millega täpsemalt tegu?

Yolo Group on üks Eesti edukamaid tehnoloogiaettevõtteid, mille viimaste aastate kasvutempo kerkib peadpööritavasse kõrgusesse. Ettevõte on tegutsenud üle 20 aasta ning tasapisi on kolitud online-maailmast reaalsesse maailma. Nimelt tegeleti esialgu online-kasiinomängudega, Heathmonti nime all tuntust kogunud ettevõte oligi pealtnäha täielikult pühendunud IT-sektorile. Globaalses mastaabis kaasnes veel suurem tuntus siis, kui loodi maailma esimene litsenseeritud online-krüptokasiino.

Krüptorahaga tegutsemine on teatavasti mugav ja kiire. Kui saabus pandeemiaaeg, astus ettevõte järgmise suure sammu, sest kodudesse lukustatud maailm hakkas puudust tundma reaalsest inimkontaktist. Põhja-Tallinnasse pandi püsti live-stuudio ning lühikese aja jooksul koolitati välja hulgaliselt game presentereid (tavakasiinos tuntud kui diilerid), kes kaamerate ees klientidega reaalselt suhelda said.

Ja nüüd … nüüd astutakse veelgi suurem samm tuleviku suunas!

Ainulaadne meelelahutuskeskus vanalinnas

Krüptovaluutaga seoses kujunes ettevõttel välja püsikundebaas – jõukad kliendid, investorid ja superrikkad üle maailma. Ühesõnaga inimesed, kellele meeldib väga riskida. Just neile hakatakse pakkuma täiesti ainulaadset teenust siinsamas Rataskaevu tänaval.

 Jaapani omakase-stiilis restoran Bombay hotellis, mis saab olema avatud kõigi jaoks

Ettevõtte on investeerinud 30 miljonit eurot, et ehitada valmis meelelahutuskeskus Bombay Club ja kollektsiooni kuuluv hotell. Eriti eksklusiivsetele klientidele – näiteks Jaapanist eralennukiga kohale lendavatele ärimeestele – pakutakse nii-öelda 360-kraadi teenust: privaatkasiino, butiikhotell koos luksusliku spaaga, veinikelder, sigarituba, maailmatasemel restoranielamused, pagarikoda ja kokteilibaar. Privaatne on Bombay Club tõepoolest, sest hotelli ja restorani pääsevad ligi ka tavakülastajad, klubisse pääseb aga ainult kutsetega.

Bombay Studio tegeleb globaalselt live-stuudiotega, kuid Bombay Club on ettevõte esimene landbased-kodu, mis rajatakse just siia – Yolo koju Tallinnasse.Tulevikus on kliendil võimalik ekraanilt tuttava diileriga Bombay Clubis reaalselt mängulaua taha maha istuda. Ja diileril on võimalik töötava maailma ainulaadseimas privaatkasiinos, sest õigupoolest teist sellist keskust veel rajatud polegi. Ent võimalusi ei pakuta ainult diileritele, sest ...

Kolm küsimust töötajatele

Ilona Krehhova, Game Presenter and mentor at Bombay Studio

Kuidas sattusid Yolosse tööle?

Sõbranna, kellega me koos enne Yolot töötasime, kutsus mind tööle. Olen siin juba rohkem kui kaks aastat. See on mõnus koht, kus on väga palju inimesi kogu maailmast, siin saab kõvasti keelepraktikat. Meil on väga ägedad üritused kogu aasta jooksul, näiteks suvepäevad või talvegala. Majas on alati palju karastusjooke, puuvilju ja naeratusi.

Mis sulle enda töö juures kõige rohkem meeldib?

Muidugi inimesed! Mul on nii erinevad ja toredad kolleegid, kellega veedame koos aega ka vabal ajal. Leidsin Yolost endale palju uusi sõpru!

Milline on olnud sinu meeldejäävaim tööpäev?

Iga päev toimub meil midagi huvitavat! Aga meelde on jäänud, kui me kolleegidega karaoket laulsime. Mäletan jõuluaega, kui kõik mängisid „Secret Santat“ ja jõulukuuse alt võis iga päev oma kingitust otsida. Kõige esimene päev Yolos oli samuti meeldejääv, sest esialgu ei osanud ma mitte midagi, aga kõik olid nii sõbralikud ja aitasid mind. See sõbralikkus ja abivalmidus on säilinud tänaseni.

Keidi Urbanik, Head of VIP Services

Kuidas sattusid Yolosse tööle?

Olin pärast kümneaastast välismaal elamist naasnud tagasi Eestisse ja käisin nii mõneski Eesti tehnoloogiaettevõttes intervjuul. Kui juba paar pakkumist laual oli, siis sugulane, kes oli Yolos juba aastaid töötanud, soovitas, et tule ja vaata lihtsalt, mis sa arvad – ta püüdis mulle selgeks teha, et olen hea kultuuriline fit. Esimene kohtumine mu tulevase ülemusega tõestas, et nii see oligi. Kümne minutiga sain aru, et Yolo ongi minu koht.

Mis sulle enda töö juures kõige rohkem meeldib?

Päevad ei ole vennad! Rutiin ei kuulu minu Yolo-sõnaraamatusse – kuna meie töö on igapäevane koordineerimine paljude teiste osakondadega, aga ka klientide ja välispartneritega, on üllatusi ning muudatusi igapäevaselt väga palju. Kõige olulisem sellistes olukordades on hea tiimitöö ja toetavad tiimiliikmed, sest koos saab kõigega hakkama ning iga ületatud raskus toob meie väikest meeskonda aina rohkem kokku.

Milline on olnud sinu meeldejäävaim tööpäev?

Minu meeldejäävaim tööpäev oli kliendikohtumine Abu Dhabi Grand Prixil – iial ei uskunud, et sellist asja saaksin ise päriselt kogeda, veel vahvam oli seda jagada koos klientidega, kellega on koostöö pärast ühiseid elamusi veelgi tugevam.

Oleg Kemenev, Senior Technical Manager

Kuidas sattusid Yolosse tööle?

Minu Yolosse tööle sattumine oli pigem juhuslik. Ma otseselt ei otsinud tööd, sest mul oli oma äri olemas. Ühel hetkel tundsin, et tahan rohkem stabiilsust, kuna ettevõtlusega kaasneb tihti ka stress. Mõtlesin, et hakkan üks kord nädalas vaatama tööpakkumisi ja tööle kandideerima. Esimene tööpakkumine, mis silma jäi, oligi Yolos. Värbamine oli nii huvitav ja sujus kiirelt ning juba varsti sain tööpakkumise.

Fun fact: enne tööpakkumise saamist oli mul plaan minna kuuks ajaks metsamajja, et ennast välja lülitada. Yolos alustasingi kuu aja pärast, olles täiesti uue kogemuse võrra rikkam.

Mis sulle enda töö juures kõige rohkem meeldib?

Mul on hästi palju erinevaid projekte, mis tähendab, et töö on igapäevaselt väga vaheldusrikas ning erinev. Need, kes tunnevad, et neil on suur potentsiaal ja eneseteostustahe, saavad seda 100% Yolos realiseerida.

Milline on olnud sinu meeldejäävaim tööpäev?

Ühte konkreetset päeva välja toomata võin öelda, et Yolo on väga oportunistlik, mis tähendab, et plaanid muutuvad tihti ning mõnikord võib äkki tulla uus projekt, mis ei olnud meie roadmap'is. See tähendab, et kõik tegevused on vaja jälle ümber planeerida ja organiseerida. Päris tihti tekib alguses tunne, et oled kaoses, kuid projekti valmides on jälle võimas ning hea tunne!

Sinu võimalus astuda miljonäride maailma

… sest seoses keskuse ehitamisega otsitakse umbes 150 inimest. Baarmenid, diilerid, kokad, abikokad, administraatorid, nõudepesijad, koristajad, spaatöötajad ja kogu teeninduspersonal – siin on teie võimalus!

Ettevõtet iseloomustab julgus teha asju teisiti ning väga tugev juhtimiskultuur. Tallinnas hakatakse pakkuma esmaklassilist teenust ja ka teenindust, mida siin varem nähtud ei ole. Yolo pakub töötajatele unikaalset ja võimalusterohket töökeskkonda, kus töötaja panus saab vääriliselt tasustatud. Lisaks heale motivatsioonipaketile on tööandja jaoks oluline töötajate järjepidev areng, millesse panustatakse läbi erinevate sise- ja väliskoolituste ning personaalsete arenguplaanide. Ühtekuuluvustunne on sellises töökeskkonnas kerge tekkima – paljud praegu live-stuudios töötavad game presenterid ei jõua ära oodata, et landbased-kasiinosse tööle saaks. Palju ingliskeelseid sõnu, jah, kuid arvestada tuleb sellega, et kliendid on rahvusvahelised ning nende teenindamine toimub peaasjalikult emakeeles.

Nii Yolo Group tervikuna kui ka Bombay Club ja kollektsiooni kuuluv hotell pakub suurepäraseid võimalusi karjääriredelil edasi liikumiseks. Parimaks näiteks on ettevõtte tegevjuht Maarja Pärt, kes 13 aastat tagasi alustas praktikandina, aga on end tänaseks täiesti tippu välja töötanud. Ettevõte otsib oma meeskonda inimesi, kes soovivad teha üheskoos suuri asju.

Yolo Groupi suvepäevad 2022. aastal Lammasmäe puhkekeskuses

Yolos ja Bombays töötad kõrvuti oma ala tipp-spetsialistidega, see on innustav keskkond. Kui sul on elus kõrged sihid, siis Yolo on täpselt sinu jaoks – unistused saavad teoks, kui sa neile pühendud, ja Yolo on just õige koht, kus need teoks teha.

Üle maailma töötab Yolos tänaseks pea 1000 inimest ning ettevõte mentaliteet on jäänud startupilikuks. Kunagi ütles sir Richard Branson, et kui sina hoolitsed oma töötajate eest, hoolitsevad nemad ka klientide eest. See on mantra, mis on Yolo jaoks alati oluline olnud. We work hard but we also play hard.

Vaata lisainfot siit:



Jaga
Kommentaarid