Altero maajuht (country manager) Eylin Kuusemäe võrdleb platvormi veebilehega booking.com, kus on samuti paari klikiga võimalik saada infot paljude majutusasutuste kohta.

„Täpselt samamoodi toimib ka meie finantsvõrdlusplatvorm, kus inimene sisestab korra oma andmed, erinevad dokumendid ja saab laenupakkumise korraga väga paljudelt. Edasi tuleb vaid otsustada, millise laenuandjaga leping sõlmida,“ räägib Kuusemäe. Altero ise laene ei paku, samuti ei sõlmita lepinguid platvormi kaudu. Küll aga saadab platvorm info teenusepakkuja juurde ja kliendil on vaid vaja kinnitada eeltäidetud laenulepingud.

Lisaks väike- ja tarbimislaenudele ning liisingutele on Altero üheks oluliseks tegevussuunaks ka olemasolevate laenude refinantseerimine. Kuusemäe ütleb, et praegu on refinantseerimine muutunud väga aktuaalseks, eriti suurt kasvu on näha Leedu turul.

„Eks kõik inimesed võiksid oma hetkekohustused üle vaadata ja leida paremate tingimustega lahenduse. Eriti soovitatav on refinantseerimine neile, kellel on võetud mitmeid liisinguid ja väikelaene,“ räägib Altero maajuht. Samas ei kutsu Kuusemäe niisama raha laenama, vaid pigem Altero kaudu uurima, kas on paremate tingimustega – väiksema makse ja pikema tagasimaksega – alternatiive.

Pikemalt kuula uuest laenuvõrdluse platvormist juba „Rahatarga“ saatest!

Altero maajuht (country manager) Eylin Kuusemäe.

Jaga
Kommentaarid