Kaidi Kask võtab ameti üle Sportland Eesti tegevjuhina viimased kolm ja pool aastat tegutsenud Nelli Pormeistrilt (varem Nelli Nilson), kes jätkab Sportland International Grupis jätkusuutlikkuse valdkonna juhina.

„Nelli on olnud suurepärane kapten, inspireeriv liider ning jäänud Sportland Eesti juhi kohale ka kõige keerulisematel aegadel, juhtides koroonaviirusest tingitult olukorrast nii riigi kui klientide ootusi, hoidnud meie töötajate heaolu ning ettevõtet edukal majanduslikul kursil,“ ütles Sportland International Groupi juhatuse liige Are Altraja.

„Nüüd, mil on aeg teatepulk üle anda, oleme uue juhi valikul lähtunud tema pikaaegsest kaubandussektori ning juhtimise kogemusest ning kirest noorte liikumise, spordi ja tervisliku elustiili vastu,“ lisas Altraja.

Kaidi Kask

„Sportland Eesti juhina tahan hoida ja kasvatada ettevõtte tugevat turuliidri positsiooni, olla esindatud parimatel kaubanduspindadel üle Eesti ning pakkuda meie klientidele parimat sporditoodete valikut ja professionaalset teenindust. Võimalus töötada oma ala silmapaistvate ja inspireerivate kolleegidega, loob selleks suurepärased eeldused,“ lausus Sportlandi tegevjuht Kaidi Kask.

„Lisaks on sport, liikumine ja iseäranis noorte tervislik elustiil mulle nelja lapse emana väga südamelähedane, seega püüame Sportlandi tiimiga ka edaspidi rõhku ka noorte tervise ja heaoluga seotud algatustele, seda eriti ajal, mil noorte vähene liikumine ja ülekaaluliste laste hulk on Eestis tõusuteel,“ lisas Kask.

Kase käe all tõusis LPP Estonia, mis haldab ka eestlastele hästi tuntud moebrände Reserved, Sinsay, House, Mohito ja Cropp, moekaubandusliidriks Eestis. Kaidi Kase ajal avas ettevõtte Eestis ja Soomes kokku ligi 25 kauplust ning tema juhtimisel laienes Poola päritolu moehiid LPP ka Soome. Varasemalt juhtis Kask ka sisustuskaupade- ja mööblipoodi JYSK tegevusi Eestis.