Aivari karjäär sai alguse 1995. aastal keskkriminaalpolitsei uurijana. 1999. aastal kutsus Eesti Interpoli looja Arnold Tenusaar, kes oli määratud ka Rahapesu andmebüroo esimeseks juhiks, teda liituma vastloodud rahapesu andmebürooga, et panna alus rahapesu tõkestamisele Eestis. Just sel pöördelisel perioodil oli Aivar Paul koos Tenusaarega Eesti varajase rahapesuvastase infrastruktuuri teerajajaks ja riigi finantssüsteemi kui terviku üks kaitsjatest. 
Pärast erasektorisse üleminekut juhtis Paul ligi kaks aastakümmet rahapesuvastast tegevust Swedbankis ja LHV-s, ning vahepeal kolm aastat Rahapesu Andmebürood. Nüüd liitub Paul Wallesteriga. Aivar Pauli jaoks oli organisatsiooniga liitumisel võtmetähtsusega ettevõtte juhtkonna, täpsemalt Sergei Astafjevi, Dmitri Logvinenko, Fred Soolätte ja Reimo Hammerbergi pühendumus ja senised saavutused. Lisaks nentis Paul, et Wallesteril on potentsiaali saada tulevikus järgmiseks ükssarvikuks. 
Tänu oma kogemustepagasile on Aivar Paulil ainulaadsed oskused, et viia Wallester rahapesu tõkestamise valdkonnas uuele tasemele. Tema lähenemine põhineb tugevatel eetilistel alustel ning rangetel vastavusprotokollidel, mis aitavad vältida võimalikke ärisuhteid kuritegevusega seotud isikutega, edendades seeläbi turvalist finantsmaastikku. 

Wallester AS tegevjuht Sergei Astafjev ja Aivar Paul

„Meil on au tervitada Aivarit oma meeskonda,“ ütles Wallester ASi tegevjuht ja kaasasutaja Sergei Astafjev. „Usume, et tema laiad rahapesu tõkestamise alased teadmised on täiuslikult kooskõlas Wallesteri põhivisiooniga. Sellest saab kindlasti üks meie tegevuse tugisammas, mis suunab meid veelgi enam turvalisema finantsmaastiku edendamise poole ja on teerajajaks enneolematule kasvule.  
Wallester AS-i uus põnev peatükk koos Aivar Pauliga on aus, uuenduslik ja turvaline kõigis finantstehingutes. Aivari teadmisi kasutades kavatseb Wallester tugevdada kahte oma põhilahendust, milleks on Wallester Business ja Wallester White Label.   

Wallester Business on revolutsiooniline finantslahendus, mis annab igas suuruses ettevõtetele võimaluse väljastada oma töötajatele ettevõtte VISA-kaarte, tõhustada kulude järelevalvet ja kasutada spetsiaalset reaalajas analüüsi. See toimib ettevõtte rahanduse kaasaegse juhtimiskeskusena. Moodsa lahendusena saab kõigel silma peal hoida mobiilirakenduse va endusel. 

Teisest küljest on Wallester White-Labeli lahendus ettevõtetele, kes soovivad turule tuua oma kaubamärgiga maksetooteid. See tööriist võimaldab ettevõtetel tõsta oma kaubamärgi väärtust, pakkudes eritellimusel valmistatud ja oma kaubamärgiga VISA maksekaarte, olgu tegu siis füüsilise krediitkaardiga või virtuaalse ühekordselt kasutatava deebetkaardiga. Lisaks hõlbustab Wallesteri murranguline REST API sujuvat integreerimist olemasolevate ja tulevaste digitaalsete platvormide ja süsteemidega. 
Aivar Pauli juhendamisel järgivad Wallesteri lahendused kõrgeid standardeid pidevalt areneval finantstehnoloogiamaastikul, lisaks on eesmärk ka soodustada innovatsiooni ja sillutada teed turvalisele ning progressiivsele finantstulevikule.

Wallester AS 
Tallinn, Eesti
+372 672 0101
info@wallester.com  
10120, Tallinn, Eesti  
F. R. Kreutzwaldi 4 (1. korrus)  

Jaga
Kommentaarid