DelfinGroupi juhatuse esimehe Didzis Ādmīdiņši sõnul on tegemist omalaadsete seas Läti vanima ja auväärseima asutusega, mis tegutseb juba alates aastast 1802.

„Kuigi pandimajade ajalugu ja avalik kuvand on varieeruv, hõivavad nad siiski olulise osa Läti kultuuris ja ajaloos, teenivad kogukonna usaldust ja paiknevad tihti ka linnas kõige väärikamates asukohtades. Enam kui 200-aastase ajalooga Riia Linna Pandimaja on tuntuim Läti pandimajade ajaloo ja traditsioonide hoidja,“ selgitas Ādmīdiņš.

Uutes, renoveeritud ruumides uksed avanud Riia Linna Pandimaja asub Riia vanalinnas, Audēju tänav 6. Pandimaja pakub laia kaubavalikut, sealhulgas ka antiikesemeid, eksklusiivseid ehteid, väärismetalle, Läti kunstnike maale, portselanist lauanõusid, antiikset kirjandust ning käekellasid.

„Pandimaja valik võiks pakkuda huvi nii antiigihuvilistele kui ka välisturistidele,“ märkis Didzis Ādmīdiņš.

DelfinGroup on 2009. aastal asutatud litsentseeritud finantstehnoloogia ettevõte, mis tegutseb kaubamärkide Banknote ja VIZIA all. Riia Linna Pandimaja on osa DelfinGroupile kuuluvast ringmajanduse kaupluste võrgustikust Banknote, millel on üle 90 filiaali üle Läti.