Äriregistri andmetel pole ettevõte kolm aastat järjest majandusaasta aruannet esitanud. Viimati esitas Sportlyzer aruande 2019. aastal ning sealgi kirjeldati rohkem minevikus tehtud tegevusi, mitte ettevõtte toonast seisu. Välja toodi, et firmal on kliente enam kui 25 riigist.

Aruandest selgub, et ettevõttel oli 2018. aastal müügitulu kokku 105 775 eurot, kuid aasta lõpetati 57 565 euroses miinuses. Järgnev aasta kujunes pisut paremaks: käive oli kokku 129 812 eurot, kuid aasta lõpuks kogunes kahjumit siiski 50 851 eurot.

Pikalt on vaikus olnud ka ettevõtte sotsiaalmeedias, kus viimane postitus tehti mullu kevadel.

Kõik on hästi

DigiPRO võttis ühendust ettevõtte asutajaga, et uurida kustutamishoiatuse ning kolme esitamata aruande kohta. Saag aga kinnitas, et tegelikult on kõik hästi ning ettevõtte likvideerimist ei toimu. „Tegu on lihtsalt tegematajätmisega. Sai seda ka tegevjuhile meelde tuletatud ja see likvideeritakse,“ kinnitas ta.

Selle osas, kuidas ettevõttel täpsemalt läheb, jäi Saag napisõnaliseks. Täpseid numbreid tema väitel avaldada ei saa. „Ettevõte tuleb täna oma tiimi ja tegevusega rahaliselt täiesti iseseisvalt toime,“ ütles ta ja lisas, et nad pakuvad siiani oma teenuseid spordiklubidele.

Tulevikuplaanide kohta sõnas Saag, et plaanivad meeskonda suurendada ning erinevatel turgudel kasvada.

Loe pikemalt Geeniusest!