Varakeskuse kodulehel on oksjonil Türi-Allikul asuv Veskisilla kompleks, kus on muu hulgas hotell, restoran, kardirada, keeglisaal ja palju muud.

„Tegemist on toimiva äriga, kus toitlustus, majutus ja meelelahutus meelitab kohale nii kohalikke kui ka turiste,“ reklaamitakse müügikuulutuses. Kinnistu asub Pärnu jõe kaldal, kust külalised saavad omale ka ise kala püüda, millest neile hiljem õhtusöök valmistatakse.

Kompleksi alghind on 500 000 eurot. Oksjon lõppeb 24. oktoobril kell 14.

Vaata kuulutust siit.

25 aastat on pikk aeg

Veskisilla praegune omanik Indrek Mardo ütleb, et ta ei oskagi väga hästi vastata küsimusele, miks Veskisilla müügis on. „25 aastat on pikk aeg, et vastutada kõikide nende käidud külastajate ees ja pakkuda valmisolekut neid vastu võtta. Ei soovi teeninduses teha mingit hinnaalandust. Tase on kukkunud ja pean õigeks müüa maha hotellikompleks,“ kommenteeris ta.

Seni on hotellil siiski hästi läinud. Koroonaaeg on möödas ja inimesed avastavad taas Eestimaad, sh Kesk-Eestit. „Viimane aasta ehitati Paides piimakombinaati. Meil oli terve aasta maja täis ja on hästi läinud. Igal ajastul oma aeg,“ sõnas ta. „Tänaseks tuleb rõõmu tunda ajast, mis meile antud on. Päev korraga. Tore on see, kui leiad inimesed oma ümber kes sinuga ühte jalga astuvad,“ ütles Mardo.

„Annan võimaluse uutele teha paremini ja sooviks oma elutööd näha uues kuues,“ lisas ta.