Hankedokumentide kohaselt ei tohi pakutav üürihind jääda alla 2130 euro kuus ning selline maksumus on arvutatud lähtuvalt eeldusest, et see on umbes kümme protsenti tasust, mille kohvikupidaja saab toitlustust pakkudes kolmandatelt isikutelt, vahendas ERR.

Praegu hoones kohvikut pidab Fresco Partners OÜ selgitas Ärilehele, et Katharinenthal kohvik on tegutsenud konkreetsetes ruumides A.Weizenbergi 22 10+ aastat. „Oleme täitnud lepingust tulenevaid erinõuded laitmatult, puuduvad pretensioonid, mistahes võlgnevused, nõudmised,“ sõnas David Pärnamets.

Uues hankes välja toodud erinõudeid täidetakse juba aastaid ja maja hoitakse korras eesmärgiga pakkuda parimat Tallinna linna elanikele, kogukonnale ja turistidele. Kindlasti osaletakse konkursil eesmärgiga jätkata igapäevast tegevust, pakkudes igapäevaselt värskeid pagari- ja kondiitritooteid. Fresco Partnersil on kokku kaks kohvikut, millest üks on Kadriorus, teine Stockmanni esimesel korrusel Liivalaia 53.

Ettevõttes on põhikohaga tööl 25 inimest, kõrghooajal rohkem.

„Kadrioru Pargiga on meil olnud väga hea koostöö mida võimalusel soovime kindlasti jätkata,“ lisas Pärnamets.

Potentsiaalsetel kohvikupidajatel on aega enda pakkumine teha kuni 13. novembrini. Lepingu kavatseb Tallinn sõlmida 1. märtsist 2024 kuni 28. veebruarini 2029.