Asukoht toob töötajad

Viljandi linna lähedal, Viljandi vallas asub Mäeltküla tööstuspark, mida on vald arendanud kahes etapis, et koostöös ettevõtetega leida uusi võimalusi äri arenguks ja töökohtade arvu kasvuks. Uues etapis on kokku 19 kinnistut, millest vaid kümme veel vabad.

Linnalähedane asukoht annab mugava võimaluse ka töötajate kodu ja töökoha vaheliseks liikumiseks. Samuti panustab Viljandi vald elukeskkonna arengusse, et tagada paikne ja rahulolev elanikkond.

Hea ligipääs raskeveokitele

Tööstuspargi puhul on väga oluline hea ligipääs raskeveokitele, samuti tootmistegevuseks vajalike teenuste olemasolu, nagu transport, metalli-, treimis- ja elektritööd ning varuosade tarnijate võrgustik.

Tartust on Mäeltkülasse 77 km ja Tallinnast 160 km. Tööstuspark paikneb Viljandi ringteel ehk Viljandi-Rõngu tugimaantee ja Viiratsi-Mustapali maantee vahel, kus ligipääs on tagatud ka suurtele transpordivahenditele.

Taristu terviklikkus

Loomulikult on oluline taristu terviklikkus, kommunikatsioonid koos läbimõeldud tänavavalgustusega. Kruntide suurused on 4895 – 25 600 m², kuid suurema maa vajadusel peab olema võimalik kinnistuid paindlikult liita.

Uuri Mäeltküla tööstuspargi kohta lähemalt siit.

Broneeri tööstuspargiga tutvumiseks aeg kuni 20. novembrini ning võid võita oma ettevõttele meeskonnaürituse (kuni kümme liiget) Raassilla RX motokeskuses Viljandi vallas. Broneeri aeg, helistades või kirjutades Viljandi valla arendus- ja hankespetsialistile: Erki Heinaste, tel 5343 0241, e-post erki.heinaste@viljandivald.ee.



Jaga
Kommentaarid