Argo Rannamets töötas aastatel 2010-2021 jäätmekäitluskontsernis Ragn Sells, kus vastutas Eestis juhatuse liikmena finantsjuhtimise eest ning vedas grupi tasandil eest eri äriüksuste tööd Ida-Euroopas ja Rootsis. Aastatel 2021-2023 tegutses ta kaasasutajana süsinikuheitmete kompensatsiooni mehhanisme pakkuvas idufirmas KWOTA. Rannametsal on Tallinna Tehnikaülikooli magistrikraad finants- ja juhtimisarvestuse alal.

Ekspress Grupi juhatuse esimehe Mari-Liis Rüütsalu sõnul kõneles Argo Rannametsa kasuks finantsjuhtimise kogemus nii rahvusvahelises ettevõtete grupis kui ka Eestis.

„Ekspress Grupp on minemas üle digitaalsele ärimudelile: praegu moodustavad digitaalsed tulud juba üle 80% meie kogutuludest. Samuti kuulub meie kontserni lisaks meediaettevõtetele mitmeid teisi erineva tulu- ja ärimudeliga ettevõtteid. Argo mitmekülgne kogemus nii suurest rahvusvahelisest kontsernist kui ka agiilsest, uues digitaalses maailmas tegutsevast idufirmast moodustavad ainulaadse kombinatsiooni, millest loodame Ekspress Grupi edasises arengus suurt kasu,“ lausus Rüütsalu pressiteates.

Börsiteate kohaselt kehtib Rannametsaga leping kuni 2026. aasta oktoobri lõpuni.

AS Ekspress Grupp on Baltimaade juhtiv meediakontsern, mille tegevus hõlmab veebimeedia sisutootmist ning ajalehtede, ajakirjade ja raamatute kirjastamist. Samuti haldab kontsern elektroonilist piletimüügiplatvormi ja piletimüügikohtasid ning pakub väliekraanide teenust Eestis ja Lätis. Ekspress Grupp alustas oma tegevust 1989. aastal ja annab tööd ligi 1100 inimesele.

Delfi Ärileht kuulub Ekspress Gruppi.