Tõukerattad vedelevad külas samal kohal juba mitu nädalat, ilma, et keegi neid kasutaks. Samuti ei ole neid selle aja jooksul kordagi laadima viidud.

Eriti probleemne on see, et tõukerattad seisavad autotee ääres, pannes autojuhid keerulisse olukorda. Randveres on külasisesed teed üsna kitsad ja kahel autol sinna korraga üksteise kõrvale mahtuda on ka ilma takistusteta keeruline. Kui tee ääres seisab lisaks selelel veel tõukeratas, on kahe auto teele mahtumine pea võimatu.

Lisaks sellele seisavad tõukerattad mõistagi ka kergliiklusteel - mõnel juhul täiesti keset teed, mis omakorda takistab jalakäijate liikumist.

Bolti tõukerataste suuna juht Karl Apsoloni sõnul on ettevõte seadistanud oma süsteemid selliselt, et kui tõukeratast pole teatud aja jooksul kasutatud, siis saab firma sellekohase teate süsteemis ning nende meeskond tuleb ja liigutab tõukeratta teise asukohta. „Vahel võib juhtuda, et tõukeratas jääb pikemalt seisma kui peaks, kuid katsume selliseid olukordi vältida. Lisaks on kõigil inimestel võimalik meile teada anda tõukeratastest, mis segavad liikumist või on pikalt seisma jäänud - seda saab teha nii rakenduse kaudu kui meie kodulehel asuva vormi kaudu,“ ütles Apsolon.

„Meie Bolt Patroli meeskond saab ümberpaigutamist vajava tõukeratta kohta teate ja tuleb peagi kohale abistama. Tänu teie tähelepanu juhtimisele, pöörame Randvere küla tõukeratastele senisest veelgi enam tähelepanu, et vältida tõukerataste seismist seal piirkonnas,“ sõnas ta.