Ärimees ja investor Raivo Hein teatas täna Twitteris seigast seoses Tallinnas asuva kooli õpilastega planeeritud kohtumisega rahatarkuse teemadel. Kohtumine pidi toimuma Heina helikopterimajas.

Kool aga otsustas kohtumise tühistada, tuues põhjuseks Heina väljaütlemise. „Kahjuks just eile direktsioon otsustas, et ei kiida seda kohtumist heaks. Põhjuseks, et Sa olevat kuskil öelnud (või kirjutanud), et maksustada tuleks vaesust, mitte rikkust...,“ seisis kooli kirjas ärimehele.

Hein märkis seepeale oma postituses: „Ka selliseid direktoreid koolides on olemas. Kutsusin siis lapsed enda juurde kopterimajja, et nad veidikenegi rahatarkust saaksid oma koolijuhtidest hoolimata. Iseenesest naljakas, tegelikult masendav. #tupemassööridkoolidesse #uhuu.“

Kohtumine oli kirja järgi initsieeritud õpilaste poolt ning kirja edastaja möönis, et kui uudis teatavaks saab, tekitab see neis pettumust. Kool aga tänab Heina koostöövalmiduse eest.

Postituse kommentaariumis täpsustas Hein ka sõnaahtalt kooli, kellelt mainitud vastuse sai. „S-tähega Tallinna gümnaasium. S viitab riigile.“