Tulemustele avaldas peamiselt mõju tarneprobleemid ning intressitõusud, mistõttu kandis ettevõte 28,4 miljardi Taani krooni (3,8 miljardi euro) eest varasid maha. Sealhulgas olid valdav osa neist seotud ühe projektiga USA-s: Ocean Wind 1 nimelise meretuulepargi kahjudeks oli 19,9 miljardit Taani krooni. Tulenevalt turu olukorrast otsustas ettevõte peatada nii Ocean Wind 1 kui Ocean Wind 2 projektid New Jersey lähedal.

Kuigi juba augustis hoiatas Ørsted, et USA-st on oodata suurt kahjumit, siis varade mahakirjutus on suurem kui oodatud. Varem prognoositi, et kahju on 16 miljardit Taani krooni. Tulenevalt tänasest teatest on Ørstedi aktsia kukkunud täna Kopenhaageni börsil ligi 18% ning on aasta algusest langenud kokku ligi 57%.

Ettevõtte üheksa kuu müügitulu oli 64,9 miljardit Taani krooni (8,7 miljardit eurot), mida oli kolmandiku võrra vähem kui mullu samal ajal. Teisalt oli Ørsted aasta esimese üheksa kuu peale rahavoo positiivne, kui äritegevus tõi sisse 22,4 miljardit Taani krooni (3 miljardit eurot).