Jõhvi Keskväljaku ääres asuv kaubandus- ja ärikeskus Tsentraal on viimase aasta jooksul läbinud täieliku uuenduskuuri ja uue ilme on saanud nii keskuse visuaalne pool kui ka kontseptsiooniline lahendus. Keskuse visiooniks on saada Jõhvi kogukonnakeskuseks, kus lisaks kaubandus-, teenindus- ja büroopindadele saab olema oma koht ka meelelahutusel ja erinevatel vaba aja veetmise võimalustel.

„Meil on väga hea meel, et Swedbank on kolimas oma Jõhvi kontori Tsentraal keskuse uutesse ruumidesse. Usun, et selline kogukonna keskuse kontseptsioon, kus lisaks kaubandus-, teenindus- ja büroopindadele saab olema oma koht ka meelelahutusel ja erinevatel vaba aja veetmise võimalustel, on Swedbanki Jõhvi töötajatele meeldivaks lisaväärtuseks,“ rääkis Tsentraal Keskuse tegevjuht Anneli Mänd.

Swedbanki Jõhvi kontor kolib uutesse Tsentraali ruumidesse, mis saavad koostöös keskust arendava East Capital Real Estate’iga pangakontorile sobiva lahenduse.

„Oleme juba mõnda aega otsinud uusi ruume, kus saaksime luua paremad tingimused meie klientidele ning töötajatele. Uude esindusse Jõhvi Tsentraal Keskuses kolivad kõik meie Jõhvi töötajad. Meie klientidele pakutavad teenused jäävad samaks ning uutes ruumides saavad kliendid jätkuvalt nautida meie sõbralikku ja professionaalset teenindust. Meie eesmärk on muuta pangakontori külastamine veelgi meeldivamaks kogemuseks ja tagada, et kõik pangatehingud kulgevad sujuvalt,“ kommenteeris Swedbanki kontorivõrgu juht Brita Kuldkepp.

Lisaks juba Jõhvi elanike poolt väga soojalt vastu võetud kaubamärkidele nagu Jysk, Sinsay, 24/7 Fitness ja Maxima on oma uksed keskuses avanud ka hot desk põhimõttel tegutsev büroohotell ning notaribüroo. Tsentraali tegevjuhi Anneli Männi sõnul on keskuse uuenenud kontseptsioon ennast tõestanud ning ettevõtete poolt kõrgelt hinnatud.