TAMREX-i kauplustes üle Eesti juba pikki aastaid müüduim jopemudel on muutunud klassikaks ning toodud lettidele ka tänavu.

Ootusi ületav mugavus

Esimene imetlus tabab jopehuvilist hetkel, mil üleriie esimest korda selga saab. Snickers Workweari 50 aasta jooksul kogutud parimad teadmised ning oskused on tunda ja näha.

Enneolematu mugavuse ja liikumisvabaduse taga on paljud väikesed nüansid. Hoolikalt paika sätitud 3D-lõiked teevad jopest üleriide, mis järgib keha kuju ja liigub sellega kaasa. Eelpainutatud varrukad ja pöidla-aasaga pikendatud mansetid, erinevad reguleerimisvõimalused alumisel serval, varrukatel ja kapuutsil, elastsed paanid abaluudel, erakordselt mugav krae ja hästi istuv kapuuts on vaid mõned elemendid, mis tagavad jopekandja mugavuse. Kõigele sellele lisaks näeb jope seljas väga kena välja ning sobib kanda nii tööl, linnatänaval kui ka kelgumäel.

Veekindel ja vetthülgav mudel

Snickers Workweari talvejope sarjas on kolm erinevat mudelit:

Teibitud õmblustega veekindlad talvejoped vastavad EN343 vihmariiete standardile, kus hingavusele ja veepidavusele on seatud kindlad nõuded ning jopede tootmisel kontrollitakse nende järgimist hoolikalt.

37,5® tehnoloogia soojus ja kergus

37,5® tehnoloogia hoiab olud jope all optimaalsena. See hoiab sooja, kui keha külmetab, ja aktiveerub jahutajana, kui aktiivsus kasvab.

37,5® on uus murranguline tehnoloogia, millel pole õhuvahetuse ja niiskusjuhtivuse osas võrdväärset vastast. Sellel põhinev kangas sisaldab looduslikke, kookospähklikoortest ja vulkaanilistest mineraalidest valmistatud aktiivseid osakesi, mis esmalt kinnistavad ja seejärel juhivad eemale higistamisel tekkivat niiskusauru. Need aktiivsed osakesed suurendavad kanga pinda 800% ja tekitavad unikaalse liikumisjõu, mis suunab niiskuse kehapinnalt eemale.

Tee vastupidav ja keskkonnasäästlik valik

Hultafors Group, kuhu kuulub teiste brändide hulgas ka Snickers Workwear, oli tööriiete valdkonnas esimene, kes arvutas välja oma toodete täpse ökoloogilise jalajälje. Sellega algas suuremahuline ja mitmekesine protsess keskkonnakahjude vähendamiseks.

Valdav osa kahjudest sünnib toote valmistamisel. Esimene keskkonnasäästlik tegu tootja poolt on valmistada korralikke ja kauakestvaid rõivad ning meil klientidena neid kõikidele teistele eelistada. Seda põhimõtet on Snickers Workwear järginud ettevõtte loomisest saadik, olles sellega 50 aasta jooksul ära teeninud klientide usalduse.

Üha enam lisandub toodetesse hoolikalt testitud taaskasutatud ja jätkusuutlikke materjale, mis rõivaste premium-kvaliteeti parandavad, häid omadusi lisavad ja keskkonnakahjusid vähendavad.

Näiteks on eelnimetatud veekindla talvejope vooder Repreve® polüestrist, mis on valmistatud ümbertöödeldud plastpudelitest. Eelmise aasta jooksul said 100 000 plastpudelit uue elu just selle jope voodrites.

Snickers Workweari keskkonnahoidlikud tegevused jätkuvad ja ettevõtte eesmärgid on muljet avaldavad.

Keskendumine detailidele, funktsionaalsus, parim mugavus, ohutus, vastupidavus, nägus disain ja jätkusuutlikkus on Snickers Workweari tootevalikut läbivad elemendid. Talvepüksid, joped, softshell’id, pusad, särgid ja kõik võimalikud aksessuaarid on valmistatud praeguse parima teadmise ja oskuse juures ning uusima tehnoloogiaga.

TAMREX-i kauplused üle Eesti on täis funktsionaalset kaupa, mis võimaldavad külma hooaega täiel rinnal nautida.

Jaga
Kommentaarid