Bloombergi andmetel on ettevõttel kohustusi 19 miljardi dollari ulatuses, varasid aga 15 miljardi dollari eest. Avaldus tehti pankrotiseaduse peatüki 11 raames (Eesti mõistes saneerimine), mille eesmärk on jõuda võlausaldajatega kokkuleppele, et äri suudaks siiski jätkuda.

Tegu on viimaste aastate ühe rängima idufirma kukkumisega, kui alles 2019. aastal raha kaasates hinnati ettevõtte väärtuseks 47 miljardit dollarit. Investeerimisringi vedas toona Jaapani investeerimisfirma SoftBank. Enne seda oli WeWorkist saanud üks suurimaid büroopindade rentijaid Manhattanil. Pindu renditi omakorda edasi n-ö koostöötamislahendusena. Samal aastal üritas ettevõte ka börsile jõuda, kuid siis jäi asi katki ning algas valus allakäik, mille käigus tuli esmalt koondada tuhandeid töötajaid.

2021. aastal jõudis ettevõte siiski börsile, kasutades selleks nii-öelda tühja kesta firma ehk SPACi abi. Nii ühines WeWork ettevõttega BowX Acquisition Corporation. Börsile jõudmise hetkeks oli ettevõtte väärtus oluliselt pihta saanud, firma väärtuseks hinnati siis 9 miljardit dollarit. Pärast seda on aktsia kaotanud enam kui 99% oma väärtusest.

Juuni lõpu seisuga kuulus WeWorkile 777 rendipinda 39 eri riigis. 2010. aastal asutatud WeWorkil õnnestus aastate jooksul kaasata kokku umbes 22 miljardit dollarit.