Mülleri leping lõppeb järgmise aasta 7. jaanuaril. Uue juhatuse esimehe määramiseni tegutseb alates 8. jaanuarist juhatuse esimehe kohusetäitjana praegune juhatuse liige Maret Tambek.

Gerd Müller on juhtinud Nordecon AS-i alates 2018. aasta algusest ning lahkub ettevõttest ettevõtte sõnul omal soovil. „Nordeconi juhtimine on olnud äärmiselt huvitav, pingeline ja väljakutseid pakkuv. Tunnen, et need kuus aastat on läinud ühest küljest lennates, teisalt on see olnud suurte muudatuste aeg, mis andnud võimaluse oma teadmisi ja oskusi pidevalt proovile panna. Nordeconil on väga võimekas ja kompetentne meeskond ning ettevõttel on ees tugev tööde portfell, samuti oleme astunud julgeid samme digitaliseerimise valdkonnas. Uue juhi jaoks on see alustamiseks hea hetk,“ ütles Nordecon AS-i juhatuse esimees Gerd Müller börsiteates.

„Nordecon on Gerdi juhtimisel suutnud tormisel turul kiirelt reageerida ning vajalikke muudatusi teha. Tänan teda pühendumuse eest nendel kuuel aastal. Nõukogu alustab nüüd uue juhatuse esimehe otsingut,“ ütles Nordecon AS-i nõukogu esimees Toomas Luman.

Alates 8. jaanuarist jätkab Nordecon AS juhatus kolmeliikmelisena, sinna kuuluvad Maret Tambek (esimehe kohusetäitja), Priit Luman ja Tarmo Pohlak.

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted Eestis, Soomes, Ukrainas ja Rootsis. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas. Kontserni 2022. aasta konsolideeritud müügitulu oli 323 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab praegu tööd ligi 570 inimesele. Alates 2006. aastast on emaettevõtte aktsiad noteeritud Nasdaq Tallinna Börsi põhinimekirjas.