Aastal 2020 kinnistu omanikuks olnud soomlane Timo Juhani Lemberg ütles toona Ärilehele, et mõis on müügis 3,2 miljoni euro eest ning Soome majandusleht Kauppalehti kajastas, et huvilisi oli igalt poolt: Hong Kongist, Indiast, Hiinast kui Ameerikast. Sama aasta novembris aga läks Lehmberg manalateed ning mõis müüdi võlgade tasumiseks. Lõplik hind on teadmata, kuid sel suvel oli kinnisvara24.ee lehel reklaam, mille kohaselt oli mõisa hinnaks 2,9 miljonit eurot.

Äripäeva teatel oli Harjumaal asuv Vihterpalu mõis müügis neli aastat ning müügitehingu viis suve lõpus läbi kohtutäitur Elin Vilippus.

Vihterpalu mõisa ostjaks osutus lõpuks kodumaine ettevõtja Gert Klaaser, kellele kuulub mitu kinnisvaraga seotud firmat ning samuti on ta ühe Tallinnas asuva korteriühistu juhatuse liige.

Klaaser Ärilehe kõnedele ei vastanud.

Mõisahoone on kinnisvara portaali kohaselt 2600 ruutmeetrit suur, kolmekorruseline, 30 toaga ning keskmises seisukorras. Hoone ehitati 19. sajandi alguses. Hoones tegutseb täna hotell ning samuti saab mõisas korraldada mitmeid üritusi.

Vaata fotosid mõisast siit: