Need asendatakse Coop omamärgi toodetega.

„Senise levinud Rainbow omamärgi asemel toob Prisma müügile uued hea hinna-kvaliteedi suhtega Coop omamärgitooted, mis on Põhjamaades juba tuntust kogunud,“ kommenteeris Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru.

Ta lisas, et Prisma hakkab järk-järgult asendama Rainbow omamärgitooteid Coop omamärgitoodetega. „Kindlasti ei ole klientidel vaja muretseda oma lemmiktoote kadumise pärast poest, sest asendame need sarnase tootega Coop omabrändi valikust. Rainbow toodete asendamine toimub järk-järgult ning kestab kogu 2024. aasta jooksul, vastavalt kaubapartiide lõppemisele,“ ütles Niitaru.

Coop on populaarne tootesari teistes Põhjamaades, mille väärtus on hea hinna ja kvaliteedi suhe, selgitas ta. „Enamikul meile tuttavatest Rainbow toodetest on Coop kaubamärgi all olemas sarnased tooted Rootsi, Norra ja Taani turul. Ka Prismas on Coop omamärgitooteid juba mitu kuud müüdud, neid on praegu sortimendis 50 toote ringis.!

Uute Coopi toodete hankimist korraldab Prisma emaettevõte S-Grupp koos teiste Skandinaavia ühistutega ning neid tooteid saab Eestis osta ainult Prismas.

Soome uudistekanali Yle andmetel jõudsid esimesed Rainbow tooted poelettidele 1967. aastal.