Kiibitootja kohandatud kasum aktsia kohta on 4,02 dollarit 18,12 miljardi dollari käibe juures. Mõlemad numbrid ületasid analüütikute ootusi. Korrigeeritud kasumiks aktsia kohta eeldasid analüütikud 3,36 dollarit ja kvartalikäibeks 16,1 miljardit dollarit.

Kolmanda kvartali käive kasvas 34% võrreldes eelmise kvartaliga. Samas aastases võrdluses on kasv olnud 206%, peegeldades seda, kuidas on nõudlus tehisintellekti järele suurendanud oluliselt ettevõtte müüginumbreid 2023. aastal.

Ettevõtte tegevjuhi Jensen Huangi sõnul näitab tugev kasv seda, kuidas tööstus läheb tugevalt üle kiirendatud andmetöötlusele ning kasutusele võetakse generatiivne AI. „Esimesed liikujad on tarbimist peegeldavad internetiettevõtted ja pilveteenuse pakkujad,“ lisab Huang. Mitmed pilveteenuse pakkujad ehitavad tema sõnul tehisintellekti hallatavaid pilveteenuseid, et teenindada nõudlust.

Aktsiaturu reaktsioon aruande järgsetele tulemustele oli pigem vaikne, sest ettevõtte märkis, et kiibiekspordi piirangud Hiina võivad oluliselt mõjutada järgnevaid tulemusi. Samas usub Huang, et teiste piirkondade tugev kasv võib korvata osade piirkondade languse.

Ettevõtte andmekeskuse tulu ulatus 14,51 miljardi dollarini. Pool keskuse käibest tuli pilveteenuse pakkumisest ettevõtetele nagu Amazon ja teised, kes puutuvad kokku tarbijate teenindamisega internetis. Mängusegment teenis aga 2,86 miljardit dollari, mis on 81% kõrgem kui StreetAccounti eeldatud 2,68 miljardit dollarit.