Triin liitus Playtechiga esimest korda 2004. aastal ja töötas seal kuni 2009. aastani. „Kui ma Playtechi kandideerisin, kandideerisin paralleelselt ka pubi Krooks ettekandjaks. Ettekandja positsioonile ma ei saanud, küll aga õnnestus mul saada osaks suure ja rahvusvahelise ettevõtte perest,“ tõi Triin näite. Ehkki vahepeal on naine teinud lühikese pausi, et keskenduda oma uuele rollile – emaks olemisele –, on ta pärast seda jäänud Playtechile truuks. „Kui ma mujal töötasin, mõistsin, et muru pole seal sugugi rohelisem, ning minu jaoks oli ainuõige valik liituda taas Playtechiga,“ selgitas Triin. Uuesti liitudes vahetas ta äriüksust ja hakkas ennast hoopis teises süsteemis üles ehitama.

Töö Playtechis on enamat kui sissetulekuallikas

Triin on tõeline eeskuju sellest, kuidas kirg, pühendumus ja inimsuhted võivad teha Playtechist rohkem kui lihtsalt töökoha – see võib kujuneda kohaks, kus saad elada värvikat ja inspireerivat elu. „Alustasin Playtechis tehnilise toe rollist, kuid ajapikku leidsin enda jaoks inimeste juhtimise,“ ütles Triin. Kuna tööl veedavad inimesed kolmandiku oma ajast, peab naine väga tähtsaks ka kolleege. „Inimesed, kellega veedan pool oma ärkvel oldud ajast, on mulle peaaegu sama tähtsad kui minu pere,“ selgitas ta.

Pika aja jooksul on ta ettevõttest leidnud ka oma kõige lähedasemad sõbrad. „Minu jaoks teebki Playtechi eriliseks see, et siinsed inimesed on toredad, meid ühendab kirg anda endast parim, kasvada, toetada üksteist ja olla selle kõige juures positiivsed. Olen Playtechis olnud nii kaua, et ma ei kujuta oma elu selleta hästi ettegi,“ ütles Triin. Ehkki nii mõnigi sõpradest on karjääris edasi liikunud, on sõprus jäänud. Ka oma praegust elukaaslast ja laste isa kohtas Triin just Playtechis!

Kolme sõnaga kirjeldades nimetab naine end empaatiliseks, heaks suhtlejaks ja hoolivaks inimeseks. Need omadused kajastuvad ka tema juhirollis, kus ta suunab meeskondi ja hoolitseb oma kolleegide eest. „Minu suurim eesmärk on olla erakordne inimeste juht. Ma tahan luua motiveerivat ja toetavat keskkonda, et tiimiliikmed tunneksid end kaasatuna,“ rääkis Triin, kelle hinnangul on meeskonnatöö aluseks tugevad suhted. „Iga liige peab tundma end väärtustatuna ja tajuma, et tema seljatagune on kaitstud. Ma tahan näha, kuidas me ühtse meeskonnana areneme ja saavutame ühiseid eesmärke,“ sõnas ta.

Omamoodi hobid hoiavad meele erksana

Sõltumata tehnilisest ja suhtlusrikkast tööst, loob Triin tasakaalu oma ainulaadsete hobidega. Oma tööd Playtechis peab ta pigem kiiretempoliseks, pingeliseks ja kindlalt struktureerituks, mistõttu on ta loomingulist väljundit proovinud leida väljaspool tööd. „Hindan hetki oma pere ja sõpradega, sukeldun loodusesse, muusikasse ning kunsti,“ ütles Triin, kes hakkas hiljaaegu trompetit õppima.

Enda sõnul lülitub ta muusikat ja kunsti tehes hoopis teisele režiimile. „Muusika ja kunst on mind saatnud juba pisikesest peale, kui õppisin klaverit ning kitarri. Ülikoolis informaatikat tudeerides tundsin mingi hetk, et see on liiga tehniline ja kuiv, ning otsustasin kätt proovida kunstis. Seega olen ma kogu oma elu elanud otsides tasakaalu reaalainete maailma ja loomingulise tegevuse vahel,“ ütles Triin. „Nendes hetkedes pole ajal ega ruumil mõõdet, samuti pole tulemus oluline. Muusikast ja kunstist saadav nauding ongi see, mis need kaks, täiesti erinevat maailma tasakaalus hoiab!“

Jaga
Kommentaarid