Pipedrive’i tehnoloogiajuht Agur Jõgi sõnul analüüsib ambitsioonikas ja kasvav ettevõte pidevalt organisatsiooni ülesehitust ja strateegiat, et pakkuda parimat kliendikogemust, saavutada häid majandustulemusi ning jätkata globaalset laienemist. Hiljutiste strateegiliste muudatuste eesmärk on viia ettevõte paremini vastavusse klientide vajadustega ja tagada, et nende struktuur toetaks nende parimat teenindamist.

„Ümberkorraldustega muutsime osade tiimide aruandlusliine, pakkusime mõningatele töötajatele ametikõrgendust ning kahjuks oli ka ametikohti, mille otsustasime koondada. Pipedrive pakub karjäärituge ja coach’ide nõustamist kõigile töötajatele, kelle rolli need muudatused mõjutavad,“ selgitas Jõgi.

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimistarkvara ettevõte. Pipedrive’i müügitööriistu kasutavad üle 100 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis. Pipedrive grupi enamusinvestor on Vista Equity Partners, lisaks on firma kaasanud kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico ja DTCP. Üle 850 töötajaga Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Berliinis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas.