„Teadmiste täiendamine on nagu purjekas, mis kasutab edasi liikumiseks tuult – kes purje ei tõsta, jääb paigale ja kaotab võimaluse uutele avastustele,“ ütleb Eesti ühe edukama koolitusettevõtte asutaja ja juhatuse liige Virve Roosimägi. „Kaasaegse maailma arengutempo on nii hoogne, et elukestev õpe on muutunud uueks normiks. Tugevaks spetsialistiks ega heaks juhiks ei sünnita, vaid kasvatakse õppimise ja kogemuste kaudu. Oleme üle 21 aasta olnud ettevõtetele ja avaliku sektori organisatsioonidele heaks partneriks personali arendamisel. Addenda koolitustel on osalenud enam kui 100 000 inimest. Meid innustab jätkuvalt pingutama nii see rõõm kui ka kasu sellest väärtusest, mida näeme meie tegevuse kaudu sündimas.“

Addenda korraldab täiskasvanute tööalast ja vabahariduslikku täienduskoolitust. Pakutakse laias valikus koolitusi eri valdkondades: juriidika, raamatupidamine, ehitus, teenindus ja müük, sotsiaaltöö, riigihanked, töökeskkond jm, mida on võimalik läbida seminariruumis, otseülekandena veebis või järelvaadatavana e-õppekeskkonnas. Koolitajateks on suure kogemuste pagasiga tippspetsialistid ning valdkonna praktikud ja eksperdid. Rätsepatööna pakutakse ettevõtetele sisekoolituste korraldamist, mida kliendi vajadustest lähtuvalt saab lisaks eesti keelele viia läbi ka inglise, vene või soome keeles.

Meie ajastu etaloniks on „õppiv organisatsioon“, mis väärtustab pidevat ja süsteemset teadmiste omandamist ning uue info jagamist ja rakendamist, et edukalt protsesse juhtida ning muutustega kohaneda. Arengule suunatus ja vaimne kapital annavad organisatsioonile tugeva konkurentsieelise.

Addenda e-akadeemia toob värsked teadmised kontorisse ja koju kätte kvaliteetselt, mugavalt, kiirelt ning paindlikult. E-akadeemia on alati avatud ja ligipääsetav kõigile osalejatele ning koolitusi saab vaadata korduvalt, et teadmised kindlalt kinnistuks. Addenda e-õppeplatvormi on võimalik rentida nii ettevõtetel sisekoolituste läbiviimiseks kui ka teistel koolitajatel oma teenuste mugavaks pakkumiseks.

Lisaks koolitustele, seminaridele ja konverentsidele korraldab Addenda toimekas naiskond õppe- ja kontaktreise, pakub ärinõustamist ning viib läbi eriprojekte. Aastate jooksul on vahendatud klientidele uusi trende, värskeid teadmisi ja praktilisi kogemusi üle maailma. Organiseeritud on rohkem kui 130 õppereisi välisriikidesse, nii Euroopasse, Aasiasse kui ka Ameerikasse. „Meie korraldatud reisid sisaldavad lisaks koolitusele kohalike ettevõtete ja omavalitsuse asutuste külastusi, ärikohtumisi, põnevaid laboratooriumide ja teadusuuringute keskuste külastusi, ehitusobjektide külastusi jne. Koolitajateks valime sihtkohamaa parimad spetsialistid, kellel on sageli ka rahvusvaheline tunnustus. Oleme oma tegevuse ja kogemuste kaudu loonud mitmekesise ja tugeva suhtevõrgustiku üle maailma ning saame klientidele olla toeks professionaalsete ja usaldusväärsete partnerite leidmisel,“ lubab Virve Roosimägi.

Vaata lisaks Addenda veebilehte!

Jaga
Kommentaarid