Rimi ostujuht Talis Raak sõnas, et hankijal on olnud juba pikemat aega tehniliste probleemide tõttu tarneraskused mitmetel toodetel, mitte ainult kõnealusel vegan majoneesil.

Prisma kommunikatsioonijuht Kristiina Tamberg ütles, et Tarplani Kaubandus on neid teavitanud tarneraskustest seoses pakkimisliini tootmisvõimsuse langusega. Osade toodete, sealhulgas vegan majoneesi tarnimine on seetõttu pidurdunud eeldatavasti kuni jaanuari lõpuni, lisas Tamberg. Prisma lettidelt aga leiab Tarplani vegan majoneesi suuremat versiooni (450 grammises pakendis).

Selveri kommunikatsioonijuht Mariann Järvela märkis, et Tarplani Kaubanduse majoneeside ja kastmetega on suuremat sorti tootmisprobleemid, mis enne kevadet ei lahene. Ta lisas, et vegan majoneesi tarne raskus on jaanuari lõpuni.

Ärileht pöördus Tarplani poole kommentaaride saamiseks, kuid vastust ei tulnud reede õhtuks.

Tarplani kastmeid ja majoneese toodab pea 30 aastat tegutsenud Tarplani Kaubanduse OÜ. Tegemist on hulgimüügiettevõttega, mis toodab, turundab ja müüb erinevaid majoneese, kastmeid ja mahlasid. Ettevõte on Eesti juhtiv majoneesitootja ja müüja.

2022. aasta müügitulu oli Tarplani Kaubandusel ligi 5,4 miljonit eurot. Kasum oli üle 900 000 euro.