„2020. aasta lõpus sõlmitud kolmeaastane Saunum Group AS-i juhatuse liikme leping saab 31. detsembril täidetud ning olen otsustanud mõnevõrra vähendada töökoormust Saunumis ning suuremas mahus pühenduda oma õpingutele Estonian Business Schooli doktorantuuris. Samas saab Põhja-Ameerika turu arendamine olema väga põnev väljakutse,“ ütles Henri Lindal.

„Saunum Group AS on globaalse haardega ettevõte, tunnen suurt vastutust senise eduloo jätkamisel. Ettevõttel on vaja järgnevatel aastatel realiseerida oma potentsiaal suurematel, juba aktiivsetel turgudel ning laiendada veelgi oma partnerite ringi uutel turgudel. Ettevõtte kompetentne meeskond suudab ka edaspidi vedada eest kogu sauna sektori innovatsiooni,“ sõnas Saunum Group AS-i uus juhatuse liige Allan Selirand.

„Allan Selirandil on pikaajaline juhtimiskogemus nii era-, kui ka avalikus sektoris, tema varasemad kogemused rahvusvaheliste ettevõtete juhtimises on vajalikud Saunum Groupi järgnevatel aastatel ees seisvate kasvuplaanide elluviimisel“ ütles Saunum Group AS-i nõukogu esimees Andrus Vare.

Saunum Group AS-i juhatuse liikme koha kõrval asub Allan Selirand juhatuse liikme kohustusi täitma ka Saunum Saunas OÜ-s, Saunum Sauna Team OÜ-s ja Protoskoop OÜ-s. Kuni 31. detsembrini 2023. aastal jätkab Saunum Group AS-i juhatus kaheliikmelisena: Allan Selirand ja Henri Lindal.