Kingiaktsiad on väärtpaberid, mida Freedom24 pakub pühade ajal kontole sissemaksete tegijatele. Selleks on vaja kasutada koos sissemaksega unikaalset promokoodi, mis tagab klientidel kingiaktsiate saamise. Kui täiendada oma kontot 31. detsembriks 2023, on võimalik saada kuni 20 kingiaktsiat väärtuses 3 kuni 700 dollarit.

Saadavate kingiaktsiate kogus sõltub sissemakse suurusest:

  • 3 kingiaktsiat – kui teed oma kontole sissemakse vahemikus 5000 kuni 19 999 eurot või samaväärse summa teises valuutas ja kasutad promokoodi XMAS5;

  • 10 kingiaktsiat – kui teed oma kontole sissemakse vahemikus 20 000 kuni 49 999 eurot või samaväärse summa teises valuutas ja sisestad kordamööda kaks promokoodi: XMAS20 ja XMAS5;

  • 20 kingiaktsiat - kui teed oma kontole sissemakse 50 000 eurot või enam või samaväärse summa teises valuutas ja sisestad kordamööda kolm promokoodi: XMAS50, XMAS20 ja XMAS5.

Üks kingiaktsia tähendab ühe emitendi ühte aktsiat, mille klient saab juhusliku valiku põhjal Freedom24 kehtestatud aktsiate nimekirja hulgast. Aktsiate nimekirja leiab kampaania tingimustest.

Kingiaktsiate saamiseks vajalikud promokoodid saab sisestada nii Freedom24 platvormi veebiversioonis kui ka mobiilirakenduses. Täpsemad juhised promokoodi sisestamise kohta leiab Freedom24 kodulehelt pakkumise juurest.

Uutel Freedom24 klientidel on õigus 0% soodusmäärale pangakaardiga sissemakse tegemisel esimese kuu jooksul pärast konto avamist. Pangaülekandega sissemakse eest platvorm teenustasu ei võta.

Selleks, et ka juba olemasolevatele klientidele Freedom24 maaklerikontole sissemakse tegemine soodsamaks muuta, vähendas Freedom Finance Europe’i investeerimisplatvorm äsja pangakaardiga raha sissemakse teenustasu 2,5%-lt 2%-le. Muudatused jõustusid 9. detsembril 2023 kõigi Freedom Finance Europe’i klientide jaoks.

Soodustus kehtib kõigis tariifiplaanides eurodes ja USA dollarites raha krediteerimisel.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist soovitame tutvuda finantsteenuse tingimustega või konsulteerida spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid