Ettevõte kasutab investeeringuid müügi- ja turundustegevuse laiendamiseks Suurbritannias. Baltikumi turul alustanud Salv on viimase aasta jooksul suurendanud koostööd Suurbritannia finantsettevõtete võrgustikuga ja kasvatanud käivet väljaspool koduturgu. Salv lõpetab 2023. aasta ligi kahekordse käibe kasvuga. Eeldatav käive saab olema umbes 2,2 miljonit eurot.

„Suurbritannia on Euroopa finantsmaailma võrgustike keskpunkt. Rahapesu tõkestamise ja muu finantskuritegevusevastane võitlus nõuab kiiret, laiaulatuslikku koostööd ja tõhusaid tööriistu. Selliste tööriistade arendamine ja võitlus finantskuritegevusega on meie kirg. Suurenenud mahtude ja keerukamate klientidega kaasnevad uued väljakutsed, mis muudab meie teekonna ühe põnevamaks,“ märgib Salvi kaasasutaja ja tegevjuht Taavi Tamkivi.

Seni 60 töötajaga Salv plaanib järgmisel aastal palgata 10-15 uut töötajat. „Meie eesmärk on kasvada võimalikult efektiivselt. Palkame töötajaid juurde uutesse rollidesse ja oleme mitmed rollid ümber mänginud. Näiteks osa Eesti müügimeeskonda on asendatud 2023. aasta jooksul Leedu, Läti ja Suurbritannia kohalike finantsettevõtete koostöövõrgustikke tundvate müügiproffidega,“ ütleb Tamkivi.

2018. aastal asutatud Salv Technologies OÜ missioon on võitlus finantskuritegevusega, aidates oma klientidel ennetada rahapesu, terroristide finantseerimist ning finantspettusi. Salvi asutasid Skype’i ja Wise’i endised rahapesu tõkestamise eksperdid Taavi Tamkivi ja Jeff McClelland koos Wise’i endise tarkvarainseneri Sergei Rumjantseviga. Salvi on algusest peale nõustanud üks Skype’i endisi tippjuhte Sten Tamkivi.

Salv on äritegevuse algusest kokku kaasanud 12,1 miljonit eurot. Juhtivinvestoritena jätkasid Passion Capital, G+D Ventures ja ff Venture Capital. Ettevõtte peakontor ning arenduskeskus asub Eestis. Lisaks on ettevõttel töötajad Suurbritannias, Leedus, Lätis ning tütarettevõte Poolas.