DelfinGroup on seni olnud peamiselt väljaspool Lätit tuntud Nasdaq Riia börsi Balti põhinimekirja aktsiate emitendina. Leedu turg on esimene, kus ettevõtet esindab Banknote filiaalivõrgustik. See tagab pideva kohaloleku ja juurdepääsu uutele ja konkurentsivõimelistele finantsteenustele, leiab ettevõte.

„See on DelfinGroupi esimene samm väljaspool Läti turgu, mille astusime viimase 15 aasta jooksul kogutud kogemuste ja teadmiste toel. Selle aja jooksul oleme oma finantsteenuseid arendanud vastavalt ühiskonna vajadustele, mis tähendab teenuste portfelli pidevat uuendamist ja täiustamist. Samuti töötame pidevalt selle nimel, et pakkuda kõrgel tasemel klienditeenindust. Kõikide eelmainitud tegurite summana on Leedu turule sisenemine loomulik samm. Oleme kindlad, et suudame Leedu klientidele pakkuda kasulikke ja mugavaid teenuseid ning positiivset kliendikogemust,“ ütles DelfinGroupi juhatuse esimees Didzis Ādmīdiņš.

Ta lisas, et ettevõte hakkab pakkuma mugavat ja kliendile suunatud pandifinantseerimisteenust ning soovib Leedu turul tutvustada ringmajanduse põhimõtteid. Lisaks pakutakse laialdasi võimalusi kasutatud ning vähekasutatud kaupade ostmiseks ja müümiseks.

„Meie uute esinduste avamine Vilniuses on alles algus: aja jooksul avatakse rohkem filiaale. Samuti plaanime peagi avada Leedus sarnase ringmajanduse e-poe, nagu Lätis, kus on saadaval üle 50 000 kasutatud ja vähekasutatud toote,“ lisas Ādmīdiņš.

Vilniuse esimesed viis filiaali hakkavad asuma tihedalt asustatud piirkondades.