4. septembril ütles Hepsori 45% osalusega sidusettevõte Hepsor P113 OÜ üles üürilepingu Novel Clinic Assetsiga, sest viimane oli Hepsori sõnul rikkunud üürilepingu tingimusi oluliselt ja pidevalt. Hepsor P113 esitas Novel Clinic Assetsile kahjunõude summas ligi 3 miljonit eurot.

Hepsor P113 OÜ-le kuulub ca 4 000 m2 üüritava pinnaga ärihoone Tallinnas, aadressil Pärnu mnt 113, millest lõpetatud üürileping oli sõlmitud suurele enamusele ehk 3 575 m2-ile.

Novel Clinic Assets osutas enda poolt Harju Maakohtule hagiavalduse 9. novembril, et taastada Pärnu mnt 113 üürileping, nõuda üürilepingu ülesütlemise tõttu hüvitist ning välja nõuda ruumidesse jäänud vara. Hepsor P113 OÜ advokaadi sõnul on hageja nõuded perspektiivitud, hageja on ise endale kahju tekitanud ning Hepsor P113 OÜ on esitanud kohtule taotluse hagi nõuete läbivaatamata jätmiseks.

Hepsor AS juhatuse liikme Henri Laksi sõnul eelistavad Hepsori ja Hepsor P113 OÜ teised osanikud kohtuvälist lahendit.

Hepsor P113 OÜ teised omanikud on 10 protsendiga Maido Kiviorule kuuluv ettevõte OÜ Amato ning 45 protsendiga osaühing Tristafan, mis kuulub metsanduskontserni Sylvester kaasloojale Mati Pollile ning tema lastele Karla Polli, Aadu Polli ja Marie Vainole.