Ka Piletitasku ise teeb ürituste eesmärkide saavutamise nimel märkimisväärseid pingutusi. Seda toovad välja ka mitmed korraldajad. „Piletitaskus ei uppunud meie etendus teiste sarnaste sekka, vaid jäime silma,“ ütleb lavastaja Rednar Annus. Kiidusõnu jagub ka lavastajal Margus Kasterpalul. „Piletitaskus olen tundnud end nagu rätsepa juures: suhtlemine on personaalne ja suhtumine kliendi eripärasid arvestav,“ toob ta välja.

Piletitaskus on müügil erinevate valdkondade üritused, mida ei leia üheltki teiselt platvormilt Eestis. Näiteks kultuurisõbrale pakutakse laia valikut teatrietendusi. Samuti on piletimüügikeskkonnas vabaõhulavastusi, näiteks 2024. aastal Kiidjärvel etenduv suvelavastus „Rohelised niidud“, mis on meeletu publikuhuviga.

Ühe suurema kultuurisündmusena aitas Piletitasku turundada ja müüa muusikalist lavastust „Ada. Rääkimata lugu“, mille käigus müüdi eelmisel aastal välja 24 etendust. Lavastust korraldanud Thors Productioni esindaja Maarek Toompere ütleb, et edukale müügile aitas kaasa ka Piletitasku lähenemine. „Piletitasku meeskond jagab alati häid nõuandeid, kuidas paremini oma sündmust turundada ja suuremat publikut kaasata. See näitab nende pühendumust sündmuse üldisele edule,“ toob ta esile.

„Ada. Rääkimata lugu“ Kiidjärve mõisapargis 2022

Palju on Piletitaskus ka erinevaid kontserte ja kogupereüritusi. Menukad on olnud nii duo Piip ja Tuut teatrietendused kui ka hiljutine suurüritus „Lotte ja kadunud jõuluvana“, mida vaatas kolme päevaga pea 20 000 inimest. Muusika vallast tasub välja tuua 2 Quick Starti juubelikontserdi, mis toob 21. detsembril Unibet Arenasse taaskord täismaja. Lisaks on uuel aastal tulemas Ivo Linna viimane suurkontsert ja Metsatöll 25, mille piletid leiab eksklusiivselt vaid Piletitaskust.

„Lotte ja kadunud jõuluvana“ etendus

Platvormilt leiavad põnevaid sündmusi ka spordifanaatikud. Praegu on Piletitaskus müügil Eesti suurim ja laiem valik erinevaid spordiüritusi, sest pea kõik alaliidud on oma üritustega just sellesse piletimüügikeskkonda kolinud. „Oleme tänu Piletitaskule oma ürituste eelmüüke mitmekordistanud,“ toob müügiedukuse välja Tartu Ülikooli Maksi & Mooritsa korvpallivõistkonna spordidirektor Janar Talts.

Suurt huvi pälvis ka näiteks hiljutine Anett Kontaveidi tenniseõhtu ja intervjuu, millele müüdi keskkonnas pea 6000 piletit ehk Tondiraba jäähalli täismaja. Järgmise aasta alguses toimuvate põnevate spordiüritustena leiab Piletitaskust aga Eesti-Leedu korvpalli EM-valikmängu ja talispordihuvilistele FIS-i kahevõistluse maailmakarikaetapi Otepääl. Samuti on Piletitaskus müügil WRC Läti ralli ja mitmete teiste suurte spordiürituste piletid.

Eesti-Sloveenia korvpallimäng

Piletitasku on alates 2021. aastal tegutsema asumisest kasvanud igal järgneval aastal 100% ja praeguseks ollakse võimelised teenindama edukalt nii suuremaid kui ka väiksemaid üritusi. 2023. aastal müüdi täielikult välja 150 erinevat üritust ning ka mitmete järgmisel aastal eesootavate ürituste piletimüügi eesmärgid on kliendid juba saavutanud. Korraldajatele pakutava personaalsuse, põhjaliku süvenemise ja mitmekülgsete turunduslahenduste toel sihitakse vähemalt sama kiiret kasvu ka järgnevatel aastatel.

Ostjad leiavad selle tulemusena Piletitaskust üha rohkemate korraldajate üritused, mis tagab mitmekesise meelelahutusprogrammi ning huvipakkuvad sündmused erinevate valdkondade ja žanrite huvilistele.

Piletitasku üritused leiad siit.

Jaga
Kommentaarid