„Meie ühine eesmärk on innustada Eesti inimesi raha kogumise peale mõtlema – ka nende inimeste seas, kes tänaseks pole seda erinevatel põhjusel veel teinud. Tuleva koostöö Coop Pangaga tagab kolmepoolse võidu: nii panga, pensioniühistu kui klientide jaoks ehk saavutame päriselt olukorra, kus 1+1=3,“ sõnas Pensioniühistu Tuleva tegevjuht ja asutaja Tõnu Pekk Pekk. 

Tuleva juht lisas, et koostöö keskendub esimeses faasis III pensionisambale, sest aasta lõpp on kõige õigem aeg III pensionisambaga liitumiseks ja sinna sissemaksete tegemiseks. Enne detsembri lõppu tehtud maksetelt, mis ei ületa 15% raha koguja aastaselt sissetulekult või maksimumpiiri 6000 eurot, tagastab riik tulumaksu. „Uuel aastal võtame koostöös Coop Pangaga fookusesse ka II pensionisamba fondid,“ lisas Pekk. 

Tuleva ja Coop Pank jätkavad majandustegevust eraldiseisvalt. Coop Panga klientidel ei teki kohustust Tuleva fondide valikuks, samuti ei anna Coop Pank isiklikke soovitusi pensionifondi valikuks. Koostöö tulemusena muutuvad Tuleva fondid nähtavaks Coop Panga kanalites ning organisatsioonid teevad ühiselt koostööd klientide teavitamisel ning teenindamisel. 

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Pangal on 180 300 igapäevapanganduse klienti. Panga strateegiline omanik on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub 320 kauplust.