Delfi Ärilehe poole pöördus lugeja, kes on Pirita Neste bensiinijaama hinnastamise üle segaduses. Nimelt maksab seal 98 bensiin 1,659 eurot liitri kohta.

Pirita Neste bensiini hinnad

Teistes Neste bensiinijaamades müüakse aga selle sama hinnaga 95 bensiini. Fotolt on näha, et 95 bensiin maksab Lasnamäe tanklas 1,659 eurot liitri kohta ehk sama, mis Pirital 98 bensiin.

Lasnamäe Neste bensiini hinnad

„Tõsi on, et Neste Pirita jaamas on bensiin 98 müügil odavama hinnaga, ehk hinnaga mis teistes jaamades maksab 95 bensiin,“ ütles Neste turundusjuht Risto Sülluste.

„Suve lõpul tõime klientide soovil Pirita jaama müügile taastuvast toormest diislikütuse Neste MY. Tehnilistel põhjustel oli võimalik lisada uus toode jaama vaid mõne teise toote asemel. Kuna bensiin 98 on kõrgema kvaliteediga ja sobib kõigile 95 bensiini tarbivatele sõidukitele, siis võtsime 95 bensiini müügilt ja tõime 98 hinna alla, pakkudes klientidele paremat toodet soodsama hinnaga. Lisaks sobib bensiin 98 paremini ka aiatehnikas kasutamiseks,“ selgitas Sülluste.

Ta lisas, et Neste otsib pidevalt viise kuidas pakkuda oma klientidele puhtamaid kütuseid ja vähendada fossiilkütuste osakaalu. „Neste MY taastuvdiisli müügiletoomine Pirita jaama oli vajalik samm, et laiendada jätkusuutlike kütuste valikut ka selle piirkonna autoomanikele,“ sõnas Sülluste.