Binance’i kasutajad saavad nüüd oma varad hõlpsalt üle kanda oma Blackcatcardi kontodele, konverteerides krüptovaluuta USDT eurodeks vaid mõne klikiga. Lisaks saab neid vahendeid Blackcatcardi abil kasutada nii veebis kui ka teenindusasutustes kaupade ja teenuste ostmiseks.

See võimalus sobib krüptovaluuta entusiastidele, kes soovivad kiireid ja lihtsaid tehinguid, pakkudes mobiilipangandust krüptokasutajatele, maksekaartide ja isikliku IBAN-iga. Sujuv üleminek krüptolt eurole säästab raha ja aega, kasutajad saavad oma digitaalseid varasid kohe igapäevaste maksete jaoks kasutada, muutes elu lihtsamaks täiesti uuel viisil.

Tasuta maksekaart

Binance Pay ja Blackcatcard pakuvad EEA riikide elanikele tasuta maksekaarti ilma lisaväljastamiskuludeta. Kaart saadetakse kuhu iganes maailmas tasuta, sõltumata kasutaja kinnitatud elukohast.

Lisaks saavad kasutajad isikupärastatud tasuta IBAN-i igapäevaste finantstoimingute jaoks, sealhulgas maksete saatmiseks ja vastuvõtmiseks. SEPA maksete näol toetatakse nii sissetulevaid kui väljaminevaid tehinguid. Samuti pakub Blackcatcard kasutajatele preemiat 4% aastas. See annab õiguse saada oma kontodele teatud summa raha iga kuu lõpus, tingimusel et kasutajad täidavad teatud nõudeid. Kõikidelt kaardimaksetelt saab tagasi 0,5% rahast, 2% saab raha tagasi Amazonist ja 5% Google Play’st.

Kaardi kasutamiseks peavad kliendid esmalt looma Binance’i konto ja edukalt läbima täieliku isikutuvastuse (KYC), kasutades kas passi või juhiluba. Seejärel peaksid nad sisse logima läbi Blackcatcardi mobiilirakenduse ja järgima juhendis toodud samme. Kellel veel Blackcatcardi kontot ei ole, peaksid registreeruma ametlikul veebilehel. Blackcatcardi saldo täiendamine Binance Pay kaudu on võimalik ainult USDT konverteerimisel eurodeks.

Krüptovaluuta lihtne kasutamine

Blackcatcardi turundusdirektor Igor Koroshev sõnas: „Koostöö Blackcatcardi ja Binance Pay vahel on uus samm digitaalajastu panganduse ümberkujundamisel. Tänu meie ühendatud jõupingutustele saavad kliendid nüüd kasutada krüptovaluutasid igapäevaste kulutuste katmiseks ning nautida tavapärase raha usaldusväärsust.“

„Koostöö Blackcatcardiga on veel üks samm Binance’i kasutajatele krüptovaluuta maksete lisavõimaluste pakkumisel Binance Pay kaudu. Me püüdleme innovaatiliste lahenduste loomise poole, mis võimaldavad krüptovaluutade igapäevast kasutamist,“ ütles Kyrilo Khomyakov, Binance’i piirkonnajuht Kesk- ja Ida-Euroopas ning Kesk-Aasias. „Meie visioonis peaks igaühel olema vabadus oma rahandust igal ajal ja igal pool hallata ja kasutada. Me töötame pidevalt selle nimel, et muuta krüptovaluuta kasutamine lihtsamaks,“ lisas ta.

Blackcatcard on saadaval Binance’i kasutajatele Eestis ja Lätis ning ka Tšehhi Vabariigis, Ungaris ja Rumeenias.