Seni omas 15min Group Postimehe Leedu tütarettevõttes 40-protsendilist osalust. Nüüd nõustusid nad aga võtma osaluse täielikult üle. „15min Grupi juhtkond on teinud head tööd ning soov kõik aktsiad välja osta näitab kindlustunnet Leedu meediaäri tuleviku osas,“ sõnas Postimees Grupi juhatuse esimees Toomas Tiivel.

15min juht Tomas Balžekas märkis omalt poolt, et tehing on osa suuremast visioonist. „2021. aastal tagasipöördumine ettevõttesse, mille mina ja mu sõbrad asutasime, on seotud suuremate ambitsioonidega. Konkurentsidest kiirmini kasvamiseks ostke teisi ettevõtteid, ühendage meediaturg ja moodustage tugev Leedu meediakontsern - see on osa minu visioonist. Tunnen, et olen pärast pikka teekonda tagasi koju jõudnud ja valmis oma käised veel rohkem üles käärima,“ rääkis ta Leedu Delfile.

„Usume partneritega, et meedia on väga kohalik äri. Selle läbipaistvus ja jätkusuutlikkus on ühiskonna jaoks väga oluline ning usume, et ettevõtte juhtimine nõuab kõrgeid väärtuseid ja ideaale. See on suur vastutus“, märgib Balžekas. „Usume, et üheskoos suudame oma digitoodete tellimust hästi arendada ning see äri pole mitte ainult mõttekas, vaid ka pikemas perspektiivis stabiilne.“

Müügitehingu väärtust osapooled ei avalikusta.

15min Group on igakuise auditooriumi poolest Leedu suuruselt teine uudisteportaal. Ettevõttele kuuluvad veel ka ajakirjad Žmones, Žmonės ja Ji ning BNS’i Leedu üksus.