Järgneva 15 aasta jooksul on Suurbritannia majandus Euroopa edukaim ning vahe Saksamaaga väheneb. Samal ajal jääb Prantsusmaa neist üha enam maha. CEBR-i SKT kasvu prognoos näitab Suurbritanniale 1,6-1,8 protsendilist kasvu kuni aastani 2038 ning see tähendab, et nad suudavad taas tõusta maailma suuruselt 6. majanduseks. Seega suudab riik saada lahti Brexitiga alanud majandushädadest, millele on järgnenud koroona- ja inflatsioonišokid.

Briti keskpank on olnud lähiaastate osas pessimistlik, sest tööjõuga on riigis suuri probleeme. CEBR prognoosi järgi kasvab nende majandus aga kiiremini kui eurotsooni „neli suurt“ ehk Prantsusmaa, Saksamaa, Itaalia ja Hispaania. Samas ei ole kasv nii kiire kui USA-l.

Oluline sündmus juhtub 2037. aastal, kui prognoosi kohaselt peaks Hiina võtma USA-lt üle maailma suurima majandusega riigi tiitli. See ei jää nii aga pikaks ajaks, sest 2050ndatel tõuseb USA taas esimeseks.

15 aasta pärast ei ole esikümnes enam Itaaliat, keda asendab Lõuna-Korea. Languse teeb läbi Saksamaa, aga tõusjate seas on suure elanike arvuga arenguriiki – India ja Brasiilia. India puhul näeb mõttekoda, et sajandi lõpus on nad Hiinast ja USAst mööda läinud ja võtnud ise sisse esikoha.

Eraldi tuleb mainida Venemaa käekäiku, sest neile prognoositakse korralikku langust. 2024. aastal langeb majandus juba 11. kohale ning 2038. aastaks 14.. Loomulikult on siin peamiseks teguriks sanktsioonid.