Eesti Energia kommunikatsioonijuhi Lennart Kombi sõnul oli kontserni sooviks pühade ajal pidada meeles nii enda töötajaid kui kliente, kuid teha seda personaalselt, tagasihoidlikult ja väikese keskkonnamõjuga.

„Nagu varasematel aastatel, ei teinud Eesti Energia pühade ajal kulukat meediakampaaniat ega paljudes ettevõtetes senini tavaks olevaid kingitusi äriklientidele, vaid suuname need vahendid suure mõjuga haridus- ja järelkasvuprojektidesse nagu Lae End, Energia Avastuskeskus, Rakett69 või Positron, mille eesmärk on populariseerida reaalainete haridust noorte seas ja nii soodustada elektrike, inseneride jt valdkonna jaoks vajalike erialade järelkasvu,“ märkis Komp. Varasemalt on Eesti Energia kinkinud ka paljulapselistele peredele võimaluse külastada Energia Avastuskeskust, Läti ja Leedu tütarettevõtted on toetanud ka kohalikke SOS lastekülasid.

Sel aastal sooviti Eesti terviseradade pikaajalise partnerina inimestele anda täiendav tõuge pühade ajal õues liikumiseks. „Seetõttu otsustasime kuuele terviserajale luua natukene erilisema valgustuslahenduse, mida saab kasutada ka järgmistel aastatel,“ selgitas Komp.

Eesti Energia jõulutervitus

Mis puudutab aga Elektrilevi videot, siis Eesti Energia esindaja sõnul valmisid nii tervitus kui video suures osas oma töötajate jõul ning täiendavat abi läks tarvis filmimiseks ning monteerimiseks. „Videos nähtavad kaadrid võeti üles plaanipäraste liinikoridoride hooldustööde käigus ehk filmimise ajal tegeletigi tegelike probleemide lahendamisega ning ühtki minutit sellest tööst ei läinud filmimise pärast kaotsi,“ kinnitas kommunikatsioonijuht.

Ta lisas, et ühest küljest oli video mõte tunnustada neid mehi ja naisi, kes viimase aasta jooksul on teinud suuri pingutusi keeruliste ja pikaajaliste ilmaolude põhjustatud katkestuste likvideerimiseks, ja teisest näidata, et töö käib iga ilma ja kõigi mõeldavate vahenditega.

Mida arvad Eesti Energia ning Elektrilevi jõulutervitustest?