2023. aasta aastalõpuralli aitas kõrgemale paljude portfellid. Aasta viimase kolme kuu jooksul kerkis Euroopa suurettevõtteid koondav Stoxx 600 6,40%, Nasdaqi koondindeks eurodes mõõdetuna pea 9% ning S&P 500 ligi 6,50%. Need numbrid kahvatuvad samal perioodil parimat tõusu teinud krüptode kõrval.

Solana kerkis aasta viimases kvartalis eurodes mõõdetuna 354%, Avalanche 298% ning Near Protocol 208%. See tähendas, et ka aasta esimesel kolmel kvartalil keskpärast või ka olematut tulemust tulemust näidanud portfellid said õigele krüptole panustades viimases kvartalis särada.

Aasta lõpuks jõudsid plusspoolele ligi 68% portfellidest.

Börsiennustus 2023

Kvartalimängu võit läks sellele, kes kvartali jooksul enim kasumit teenis. Peavõidu jaoks oli vaja suurimat kasumit kvartalite peale.

  • Iga kvartal sai suurima kasumiga mängija auhinnaks 150€ kätte.

  • Peavõidu 1000€ kätte saab see, kes kõikide kvartalite peale kokku suurima kasumi teenis.

  • Kokku oli aasta jooksul võimalik võita kuni 1600€.

Lõplikku 2023. aasta edetabelit vaata siit.

Nii kvartali- kui aastavõidu tõid krüptod

Kvartali jooksul suurendas enda portfelli kõige enam kasutaja Asko, kelle panus Solanale tõi kvartalikasumiks 3513 eurot. See tõi talle 150 eurose auhinnaraha. Kuigi see tõstis ta teisele kohale ka aastakasumi arvestuses, siis võiduks sellest siiski ei piisanud.

Aasta jooksul kasvatas enda portfelli kõige enam kasutaja PutlerKaput, kelle aastakasumiks kujunes 3706 eurot. Sellest 3399 eurot tuli IV kvartalis tänu Solana panusele. Esimene kvartal lisas aastakasumisse 37 eurot (panused BNB, Polygon ja Solana), teine kvartal lisas 325 eurot (panuseks Tesla aktsia), kuid kolmandas kvartalis kadus Tesla aktsia languse tõttu aastatulemusest 56 eurot. Viimase kvartali panus Solanale tõi samas piisavat kasumit, et 2023. aasta mäng ära võita ning kindlustada Börsiennustuse peavõit 1000 eurot kätte.

Võitjatega võetakse ühendust lähinädalatel.

Mängu lõplikku edetabelit vaata siit.