Varem oli Ülemiste keskuse juures parkimine ööpäev ringi tasuta, see tekitas olukorra, kus mõned autod jäid päevadeks parklasse, mõni nädalakski. Seeläbi oli ostlema saabunud inimestel keerukam parkimiskohta leida.

Ülemiste keskuse ümber hakkas parkimist korraldama Snabb. Firma paigaldas väliparkla, parkimismaja ja maa-aluse parkla sissepääsude ette numbrituvastuskaamerad, parkimisaega hakatakse lugema automaatselt. Automaatselt käib ka parkimise katkestamine, kui klient parklast lahkub.

Selleks, et parkida kauem kui viis tundi, on kõige mugavam kasutada Snabbi äppi. Mistahes hetkel Snabb äpiga parkimist alustades hakatakse parkimistasu arvestama alles pärast viie tunni möödumist parklasse sisenemisest. Lisaks on võimalik parkimist alustada ka pargi.ee äpi ning SMS-i vahendusel, sellisel juhul algab parkimistasu arvestamine kohe. Iga alustatud pool tundi maksab 1 euro, 24 tundi maksab 12 eurot. Parkimis- ja autopesuteenuseid osutava tehnoloogiaettevõtte Snabb eesmärgiks on järgmise viie aastaga rajada suurim parklate võrgustik Balti riikides.

Poodi saab tulla linnaliinibussidega nr 2, 7, 15, 45, 49, 64 ja 65, samuti toovad kohale trammid nr 2 ja nr 4, lähimaks peatuseks Majaka põik. Rongiga saab sõita peatusesse Ülemiste.