Eilne Narva–Tallinna rong oli ülerahvastatud. Inimestel tuli seista ja osad ei saanud isegi rongile, kuna ruumi ei jätkunud. Sotsiaalmeediakanalis levib ka Veronica video reisist. Tema sõnul müüdi pileteid rohkem kui rong mahutas. „Rongis ei olnud piisavalt õhku, tekkis muljumine. Inimesed seisid avatud tualetis. Samuti ei saanud paljud oma peatuses maha, kuna ei mahtunud välja. Teised jällegi ei saanud sisse, sest ruumi polnud,“ kirjutas Veronica.

Elron: vabandame ebamugavuste pärast

„Eile lõppes koolivaheaeg ja reisijaid Narva suunalt oli väga palju. Samal ajal tekitas pakane probleeme plaanitud rongikoosseisu liinile saatmisel,“ selgitas Elroni kommunikatsioonijuhi Kristo Mäe.

Pühapäeval, 7. jaanuaril oli Narva planeeritud saata kokkuhaagituna 3- ja 2-vagunilised rongid, kuid haakeseadme külmumise tõttu ei saanud ronge kokku haakida ja Tallinnast sai Narva poole sõita vaid 3-vaguniline rongikoosseis. „Kell 13.52 väljunud Narva–Tallinna rongikoosseis (reis 225) oli seetõttu planeeritust väiksem, oli märksa vähem ruumi,“ kirjeldas Mäe olukorda.

Uued rongid, mis peaksid ruumipuuduse probleemi lahendama, jõuavad liinile alles 2025. aasta alguses.