Spordiklubi avab ukse keskuse teisel korrusel, endise mööblipoe pinnal. „Klubi avamine on Rocca al Mare keskuse strateegiline samm tuua keskusesse veelgi enam igapäevaseid teenuseid. Kindlasti suurendab Gym!’i tulek keskuse külastatavust ja seda eriti noorema sihtrühma hulgas, kuna spordiklubid on muutunud noortele järjest rohkem kooskäimiskohaks ja tervislikuks ajaviiteks,“ kommenteerib Rocca al Mare ja Kristiine keskuste juht Kristjan Maaroos.

„Meil on väga hea meel, et saame selles piirkonnas avada kauaoodatud spordiklubi, mis tõstab Rocca al Mare keskuse teenuste osakaalu ja loob seega piirkonna kogukonnakeskusesse uut sünergiat,“ ütleb Gym Eesti juhatuse esimees Erkki Torn.

Gym!’i eripäraks on 24/7 avatud ja iseteenindusel põhinev spordiklubi, mille kuu liikmetasu maksab 19 eurot ja tagab sissepääsu kõikidesse Gym!’i klubidesse.

Rocca al Mare spordiklubi saab olema seni suurim Gym!, mille masinapargis on kvaliteetsed Technogymi seadmed, suurem vabaraskuste ala ja funktsionaaltreeningu ala.

Lisaks Eestile on Gym!’i klubid ka Lätis, kus on seni avatud kolm spordiklubi. Alanud aastal plaanib Gym! avada nii Lätis kui Eestis kaks klubi.