PwC ja PwC Legali juhtide ühise otsuseni eraldada advokaadibüroo PwC võrgustikust viis kohtuvaidluste teenuste nõudluse märgatav kasv, mis PwC laia kliendibaasi tõttu süvendas potentsiaalseid huvide konflikte. Selliste riskide vältimiseks keskendub PwC õigusteenuste osutamisel edaspidi oma peamisi tegevusvaldkondi toetavale nõustamisele, kuid väljub vaidluste ärist ja lõpetab seeläbi ka tegevuse täisteenust pakkuva advokaadibüroona.

Advokaadibüroo lahkumine ei mõjuta PwC põhiteenuseid, milleks on auditi-, ärinõustamis-, tehingu-, maksu-, raamatupidamis- ja ESG-teenused.

„Kiire regulatiivne ja tehnoloogiline areng ning erinevate valdkondade põimumine muudavad kaasaegse õigusmaastiku aina spetsiifilisemaks. Mõistetavalt kasvavad õigusteenuste mahu, kvaliteedi ja detailsuse osas ka klientide ootused. Oma võimekust kasvatades saame neile ootustele paremini vastata,“ sõnas TGS Balticu juhtivpartner Sander Kärson.

PwC Legali juhtivpartner Karin Marosov lisas ka omalt poolt, et ühendatud meeskond tagab piisava ressursi, et kliendid saaksid teenust oma valdkonna tippekspertidelt kiiresti nii, et ka advokaatide töö- ja eraelu oleksid tasakaalus. „Suurem efektiivsus annab lisaks ka võimaluse toetada meile olulisi väärtusi kandvaid sotsiaalseid ja kogukondlikke algatusi“.

PwC on üks maailma suurimaid ärikonsultatsiooniteenuseid pakkuvaid organisatsioone. TGS Baltic on juhtiv majandusõigusele keskendunud advokaadibüroo, millel on kontorid kõigis Balti riikides.