2022. aasta detsembris andis ettevõte erapakkumise raames välja võlakirju 990 000 euro väärtuses. Need võeti Nasdaq Baltic First Northi võlakirjade nimekirjas kauplemisele 2023. aasta detsembris. Võlakirjade tähtaeg on 2027. aasta september.

„Meie hiljutine võlakirjaemissiooni kogemus on olnud väga positiivne. Kavatseme tulevikus laiendada oma kapitalituru haaret, sealhulgas kaaluda täiendavaid võlakirjaemissioone või IPOt. Edasine kapitali kaasamine võimaldab meil oluliselt laiendada oma teenuste pakkumist ja laieneda uutele turgudele. Seetõttu teeme koostööd ViaClarusega kui meie finantsnõustajaga,“ ütles AS Hestio juhatuse liige ja finantsjuht Reinis Tutāns.

„Ettevõte, mis oli varem tuntud ja tegutses kaubamärgi Birojs.lv all, võttis ette täieliku brändimuutuse, omandas printerikassettide tootmisele spetsialiseerunud konkurendi (SIA Baltijas Biroju Serviss) ja asutas Auron Coffee Roastery. Selle tulemusena oleme tugevdanud oma positsiooni Läti juhtiva kontorilahenduste pakkujana,“ lisas Tutāns.

2022. aastal kerkis AS Hestio müügitulu 34% 13,06 miljoni euroni, kulumieelne kasum ehk EBITDA oli 0,84 miljonit ja puhaskasumiks kujunes ligi 140 000 eurot.