Grünfini teate kohaselt jätkab Kirch Grünfinis rahatarkuse leviku edendamisega. „Ootan põnevusega võimalust Grünfini tiimiga liituda – juba eemalt näen, et mul oleks keeruline leida teist tööandjat, kelle puhul väärtuste ühisosa on nii suur. Keskkonnasõbralik, lihtne, turvaline ja automaatne investeerimine on tulevikumuusika, mille nimel tuleb vundamenti laduda juba täna,“ kommenteeris Kirch ise oma uusi väljakutseid.

Grünfini kaasasutaja ja tegevjuhi Triin Hertmanni sõnul on Liisi kompetents ja teadlikkus inimeste finantskäitumisest suurepärane täiendus juba olemasolevasse tiimi.

„Tunneme, et investeerimisest räägitakse aina rohkem, kuid suur töö on veel teha. Näiteks kõigile sobiv passiivne investeerimine võib olla edukam strateegia kui püüd ennast kõigega kurssi viia. Ka väikesed summad kasvavad ajas märkimisväärseks ning investor olemiseks ei pea tingimata Balti börsil aktsiaid analüüsima või krüptoturul suuri riske võtma,“ sõnas Hertmann.

„Olulist eeskuju teadlikkuse tõstmisel saavad näidata ka tööandjad, kes saavad korraldada koolitusi, oma kollektiivis turvaliselt automaatselt kogumist soodustada ning seeläbi oma inimeste finantsstressi vähendada. Oleme äärmiselt rõõmsad, et Liisi meie tegemistega liitub ja saame koos oma praeguste ja tulevaste klientidele veelgi rohkem väärtust luua,“ lisas Grünfini tegevjuht.