21.01.2024, 15:00
Toidu raiskamine. Jaeketid on näinud klientide käitumises muutust. Restoranides käib täppistöö
(8)FOTO: | Delfi Meedia
Poeketid kinnitavad, et tegelevad toidu raiskamise vähendamisega ja teema on oluline. Tarbijate huvi sooduspakkumiste vastu on märgatavalt suurenenud. Restoranides käib aga väga täpne arvutamine, sest tooraine on muutunud kalliks.
Prisma turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin sõnas, et nad tegelevad toidu raiskamise vähendamisega aktiivselt nii oma tellimissüsteeme arendades kui ka toodetele, mille säilivusaeg lõpeb samal päeval, allahindlust pakkudes. Ta lisas, et koostööd tehakse toidupangaga, kuhu annetatakse tooted, mida pole ära ostetud ja mille säilivusaeg lõpeb. Aasta kokkuvõttes annetavad nad toidupangale ligi 206 tonni toitu.
Oled juba tellija?