Paar kuud tagasi valmis saanud rakendusel on aga pikem taustalugu – 2021. aastal käis ettevõtet meedias promomas küll telenägu Krista Lensin, ent omanikeringi on kuulunud ka Venemaal tagaotsitavate hulka kuulunud ekspankur ja juhatusse väärtpaberikuriteos süüdi mõistetu.

Kolm aastat tagasi kirjutas DigiPRO uuest idufirmast Eat Beat, mille asutajana end tutvustanud Lensin rääkis pikaajalisest eesmärgist luua uuenduslik ökosüsteem, mis võimaldaks inimestel teadliku toitumise abil parandada oma tervist ja eluviisi.

Ehkki tolleks hetkeks äppi veel ei eksisteerinud, alustati selle arendamisega juba 2020. aastal, mil registreeriti ka ärikeha Eat Beat OÜ. Ideele pandi Lensini sõnul alus koos kaasasutaja Otto Schwartziga (kodanikunimega Shvarts – toim.) – Moskvas sündinud, kuid Eestis üles kasvanud ettevõtjaga, kes tundub resümee põhjal tõelise renessansiaja inimesena: heliloojana on ta kirjutanud muusikat filmidele ja avaldanud albumeid, aga asutanud ka ettevõtteid ning uurinud tervisliku toitumise ja biohäkkimise temaatikat.

Loe pikemalt geenius.ee-st.