Kahtlemata on auto uhkemate killast ning tagasi ei ole hoitud ka lisavarustusega. Ka kuulutuses on öeldud, et „sõidukil on hulgaliselt lisavarustust, millest ülevaate saab piltidelt“. Juurde lisatud failist saab lugeda, et sealt ei puudu ei masaažifunktsiooniga esiistmed, roolisoojendus ega nahksisu. Nimekiri on pikk ja uhke.

Kasutatud auto alghind on 32 900 eurot ning läbisõitu on sel veidi alla 200 000 kilomeetri.

Operaili kommunikatsioonijuht Madiken Oja kinnitab, et auto oli endise juhatuse esimehe käsutuses ning kuna ta lahkus ametist, siis ei ole autot enam tarvis. „Midagi asemele soetada ei ole praegu vaja ega plaanis. Auto soetati kasutatuna,“ ütleb ta.

Kontsernil on kokku 37 autot ning enamus neist tööautod – sõiduautod, kaubikud ja ka üks veoauto.

„Töötajatele autode soetamine toimub Mercelli keskkonnas pakkumisi võttes, selleks paneme kokku töö iseloomust tulenevad vajadused ning juhatus kehtestab hinnalimiidi. Juhatuse ametiautode limiidid on kehtestanud nõukogu,“ selgitab Oja, kuid täiendava küsimuse peale, milline on töö iseloom, milleks sellist autot vaja on, jäi ta vastuse võlgu. „Kahjuks ei saa ma ettevõttesiseste tööprotsesside ja kordade avalikustamisega liiga täpseks minna, kuna oleme siiski eraõiguslik äriettevõte.“

Auto fotosid ja lisainfot saab vaadata siit.