EY edulugu Baltimaades iseloomustab vastupidavus, uuendusmeelsus ja pühendumine paremini toimiva maailma loomisele. Viimase 30 aasta jooksul on EY tõestanud end kutsealaste teenuste turu liidrina, aidates ettevõtetel keerulistes oludes navigeerida, muutustega kohaneda ja kasvuvõimalustest kinni haarata.

EY on juhtinud ettevõtteid – alates idufirmadest kuni rahvusvaheliste ettevõteteni – läbi kiirete sotsiaalmajanduslike muutuste. Kasutades oma globaalse võrgustiku laiaulatuslikke erialateadmisi ja kogemusi erinevates sektorites, on EY pakkunud kohalikele väljakutsetele kohandatud lahendusi, mis on võimaldanud ettevõtetel jõudsalt kasvada ja areneda.

EY on mänginud olulist rolli Balti riikide majanduste moderniseerimisel, maksu- ja õiguskeskkonna kujundamisel, arvukate ettevõtete auditeerimisel, tipptasemel nõustamisteenuste pakkumisel, uute tehnoloogiate juurutamisel ning infrastruktuuri arendamisel.

Samal ajal on seadnud EY oma tegevuses esikohale aga ka vastutustundliku ettevõtluse edendamise, et luua ühiskonnas positiivseid muutusi. Läbi algatuste, nagu EY Aasta Ettevõtja konkurss, on EY pakkunud väga vajalikke platvorme, et tunnustada ja toetada kohalikke ettevõtlustalente Eestis, motiveerides nii omakorda majanduskasvu ja töökohtade loomist.

EY Baltikumi eduloo keskmes on inimesed – meeskonnas on praeguseks juba ligi 900 professionaali, kes on teinud EY-st Baltimaade kutsealaste teenuste turul esinumbri. Kaasamise, mitmekesisuse ja õppimise kultuuris kasvanud EY tugev meeskond Baltimaades on olnud alati arengu ja muutuste eesotsas ning saavutanud erakordseid tulemusi.

Kolm aastakümmet tagasi, kui EY oma tegevust Balti riikides alustas, oli see ühtaegu nii hea võimalus kui ka tõsine väljakutse. Hoolimata alles lapsekingades olevast ärikeskkonnast otsustati kolme Balti riigi majanduse arengule siiski õlg alla panna. Praeguseks on sellest võitnud kõik osapooled.

EY lubab jääda ka edaspidi Balti riikide vankumatuks liitlaseks, keskendudes Eesti ettevõtete ja ühiskonna jätkusuutlikule ning kaasavale kasvule, et ka järgmised 30 aastat oleksid EY-le Baltimaades sama edukad ja põnevad kui esimesed.

30. aastapäeva tähistamisel Baltimaades jagas EY oma töötajate inspireerivaid lugusid

Jonas Akelis, EY Baltikumi juhtivpartner

Minu isiklik eesmärk teiste elu paremaks muuta on väga tihedalt seotud EY eesmärgiga. Ilmselt seetõttu olengi siin olnud juba 30 aastat ja iga päev õnnelik.

Ranno Tingas, EY Eesti maksuosakonna partner

Me saame aidata kaasa paremini toimiva maailma loomisele, olles ise aktiivsed. Nii on see alati ja igal pool, seda on näha looduses, inimsuhetes, maailmas laiemalt. Meie aktiivne panus võib aidata muuta maailma kõigi jaoks paremaks paigaks.

Olesia Abramova, EY Eesti auditiosakonna partner

Me oleme läbimas praegu tohutut muutust – nii riigi kui ka ettevõtte tasandil. EY on võtmas kasutusele uusi tehnoloogiaid, uusi töövõtteid, püüdes olla oma tegevuses tõhusam. Riigid teevad tegelikult sama. Aitame neil olla läbipaistvamad ja teha targemaid otsuseid ning see on midagi, mida tahaksin näha edaspidigi ja seda nii lähi- kui ka kaugemas tulevikus.

Tiit Oidjärv, EY Eesti konsultatsiooniteenuste osakonna juhtivkonsultant

Kuna olen töötanud ka paljude teiste riikidega, näiteks Rootsi ja Hollandiga, siis unistan sellest, et suudaksime avaliku ja erasektori koostööd senisest paremini ära kasutada. Kuidagi saadakse sellega ka küll praegugi hakkama, kuid mul on tunne, et üht-teist oleks siiski veel õppida.

Jaga
Kommentaarid